ροή ειδήσεων

Ο Τριαντάφυλλος βάφτισε τον γιο του στην Ρόδο


Το γεγονός ότι έγινε μπαμπάς είναι το καλύτερο πράγμα που του έχει συμβεί στη ζωή του. Ο Τριαντάφυλλος δεν σταματά να μιλά για τον καρπό του έρωτά του με την Δήμητρα Σαμπάνη και να χαίρεται κάθε στιγμή μαζί του.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο τραγουδιστής έχει μοιραστεί τρυφερές στιγμές με το γιο του και σήμερα μοιράστηκε μία ακόμα. Τη στιγμή της βάφτισης!

Ο Τριαντάφυλλος ανακοίνωσε μέσα από τον λογαριασμό του στο facebook οτι έγινε το μυστήριο στο στην Παναγιά Τσαμπίκα Ψηλή, στη Ρόδο. Ο μικρός πήρε το όνομα Νικόλας και ο μπαμπάς του δήλωσε πολύ χαρούμενος. Η επιλογή δεν ήταν τυχαία αφού Νίκο έλεγαν και τον παππού του νεοφώτιστου, τον μπαμπά του τραγουδιστή.

"Τον μπαμπά μου τον “έχασα” σε ηλικία 16 χρονών, το 1993. “Έφυγε” σε ηλικία 39 χρονών. Ο τροχός του αυτοκινήτου που οδηγούσε γύρισε και ντεραπάρισε το όχημα... Ήταν και η μητέρα μου μέσα, η οποία δεν έπαθε τίποτα, ο πατέρας μου σκοτώθηκε. Είχε έρθει να με δει, με πήγε στο σπίτι και στο γυρισμό...", είχε πει ο Τριαντάφυλλος στο περιοδικό "Λοιπόν".

Σήμερα πάντως είχε δίπλα του πολλά αγαπημένα πρόσωπα για να μοιραστεί αυτή την όμορφη στιγμή. "Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας ρε παιδιά", έγραψε στο facebook του ο τραγουδιστής ανεβάζοντας την παρακάτω χαμογελαστή φωτογραφία.



ΠΗΓΗ: tlife.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *