ροή ειδήσεων

Ρόδος: Στον Θρόνο του Ήλιου "κάθισαν" οι βασίλισσες της ομορφιάς από την Πολωνία


Τον Θρόνο του Ήλιου επισκέφθηκαν οι υποψήφιες στον διαγωνισμό Miss Foto Models of Polland που πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο, στο ξεν/χείο Lindos Imperial, για να γνωρίσουν με τον πιο ψυχαγωγικό και εντυπωσιακό τρόπο την ιστορία της Ρόδου.

Η χαρούμενη και νεανική επίσκεψη είχε μεγάλο ενδιαφέρον μια και οι υποψήφιες, παρακολούθησαν την ταινία 9 διαστάσεων με την λαμπρή ιστορία του νησιού, διασκέδασαν με τα εφέ και την μοναδική εμπειρία μέσα από την τεχνολογία και περιηγήθηκαν στις προσωπικότητες που σφράγισαν τη Ρόδο από την αρχαιότητα ως τον προηγούμενο αιώνα.

Η διοργάνωση Miss Foto Models of Polland, περιλαμβάνει την εξοικείωση των υποψηφίων με τη Ρόδο, τα αξιοθέατα, την ιστορία, τις ομορφιές της. Τις διαγωνιζόμενες συνοδευει συνεργείο του μεγαλύτερου δορυφορικού πολωνικού καναλιού POLSAT καθώς επίσης και από εκπροσώποι των σημαντικών χορηγών του διαγωνισμού (Cosmopolitan, Vogue).

Στον Θρόνο του Ήλιου, είχαν θερμή υποδοχή από το προσωπικό και ξενάγηση. Συζήτησαν με τον κ. Στέργο Στεργενάκη και τον κ. Διονύση Κάπαρη, ακολούθησε ένα παιχνίδι ερωτήσεων για τη Ρόδο όπου όλες οι κοπέλες παραδέχθηκαν ότι είναι ιδανικός προορισμός για διακοπές.






TornosNews.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *