ροή ειδήσεων

Ένα απίστευτο περιστατικό! Τον χάρο με τα μάτια του είδε ένας Κρεμαστενός όταν δέχθηκε επίθεση από… σφήκες!


 Μάχη έδωσαν οι γιατροί για να τον κρατήσουν στη ζωή

Δεν θα μπορούσε κανείς να πιστέψει αυτό που έπαθε ένας πολύ αγαπητός κάτοικος Κρεμαστής. Από τη μια στιγμή στην άλλη κινδύνεψε η ζωή του, όταν δέχτηκε πολλαπλά τσιμπήματα από σφήκες που βρισκόντουσαν στην ταράτσα του σπιτιού του!


Πρόκειται για τον κ. Κώστα Κεφαλάκη, για πολλά χρόνια πρόεδρος στον Φιλανθρωπικό Σύλλογο Κρεμαστής «Παναγία η Ελεημονήτρια», ο οποίος χθες το πρωί, είδε πραγματικά τον χάρο με τα μάτια του!

Συγκεκριμένα, κάποια στιγμή χρειάστηκε ν΄ ανέβει στην ταράτσα του σπιτιού του, κι εκεί τον περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη: Δεκάδες σφήκες είχαν συγκεντρωθεί σ΄ εκείνο το σημείο που φαίνεται πως είχαν στήσει «καρτέρι».


Μέχρι να μπορέσει ο κ. Κεφαλάκης, να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει, τα τσιμπήματα έπεφταν βροχηδόν και κυρίως στο πρόσωπό του. Μάλιστα, όπως είπε και ο ίδιος, ήταν τόσα πολλά που ένοιωσε να χάνει τις αισθήσεις του. Ευτυχώς, πάντως, πρόλαβε και κατέβηκε από την ταράτσα, ζητώντας από τη γυναίκα του να καλέσει αμέσως ασθενοφόρο να έρθει να τον πάρει στο Νοσοκομείο γιατί δεν ένοιωθε καλά.


Για το ακριβώς συνέβη χθες, τα αναφέρει ο ίδιοςσ΄ επιστολή - ευχαριστήριο που ακολουθεί, όπου ευγνωμονεί τους γιατρούς του Νοσοκομείου, αλλά και τους τραυματιοφορείς για την άμεση περίθαλψη που του παρείχαν μ΄ αποτέλεσμα να του σώσουν, κυριολεκτικά, τη ζωή.

Πάντως, η είδηση του περιστατικού έγινε γρήγορα γνωστή στους κατοίκους της Κρεμαστής, οι οποίοι προσπαθούσαν να μάθουν τι συνέβη και κυρίως αν είναι καλά στην υγεία του ο τόσο αγαπητός συγχωριανός τους, ο οποίος είναι βέβαιο πως θα κάνει πολλά χρόνια για να ξεχάσει αυτή την δυσάρεστη όσο και επώδυνη εμπειρία που πέρασε.

Τι αναφέρει ο ίδιος στην επιστολή του

Με την παρούσα μου επιστολή, θέλω να εκφράσω και δημόσια τις ευχαριστίες μου στο προσωπικό του Γεν. Νοσοκομείου Ρόδου (Ανδρέας Παπανδρέου), για την αντιμετώπιση της πολύ σύντομης και άκρως σοβαρής και κρίσιμης κατάστασης της υγείας μου.


Στις 16/10/2016 ημέρα Κυριακή και ώρα 8.30 π.μ. μεταφέρθηκα εσπευσμένα με το ΕΚΑΒ σε κωματώδη κατάσταση, που προήλθε από πολλαπλά τσιμπήματα, (επίθεση από κόκκινες σφήκες), στο πρόσωπο και σε όλο το σώμα.


Χάρη στην πολύ γρήγορη ανταπόκριση του ΕΚΑΒ με πλήρως εφοδιασμένο για την περίπτωση φαρμακευτικού υλικού, με τραυματιοφορείς και με συνοδεία γιατρού, οι οποίοι μέσα στο ασθενοφόρο έδωσαν μάχη για να με κρατήσουν στη ζωή έως ότου φτάσουμε στο νοσοκομείο.


Στα επείγοντα εδόθη η δεύτερη μάχη και συγκεκριμένα στον θάλαμο ανάνηψης και με την βοήθεια των γιατρών,του θεού και των αγίων, βγήκα ζωντανός.


Γι αυτό θέλω να αναφερθώ στο προσωπικό του νοσοκομείου που είναι τόσο ευαισθητοποιημένο και χωρίς να δυσανασχετούν για το ελλιπές επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό, τρέχουν και συνδράμουν τους ασθενείς με ευγένεια επαγγελματισμό και καλοσύνη.


Θέλω να ευχαριστήσω τον υπεύθυνο γιατρό και την προϊσταμένη του τμήματος επειγόντων περιστατικών(που δεν γνωρίζω τα ονόματά τους), το ΕΚΑΒ για την έγκαιρη άφιξη με τους τραυματιοφορείς και τον γιατρό Καραταπάνη Σάββα, οι οποίοι μέσα στο ασθενοφόρο έδωσαν μάχη για να κρατηθώ στη ζωή.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω το προσωπικό της Β παθολογικής, την προϊσταμένη, και ιδιαίτερα την γιατρό Διακονικόλα Δέσποινα και τον διευθυντή της κλινικής Κομνιάδη Κωνσταντίνο. Τους ευχαριστώ θερμά.
Με άπειρες ευχαριστίες
Κεφαλάκης Κωνσταντίνος

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *