ροή ειδήσεων

Επιστολή του Παναγιώτη Κουνάκη προς τον δήμαρχο Ρόδου και επιστροφή του Βραβείου προς την επιχείρηση της οικογένειας του


Κύριε Δήμαρχε, Με μεγάλη μας θλιψη ανακαλύψαμε πως βραβεύσατε για την συμβολή τους στον ροδιακό τουρισμό συγχωριανούς σας που καθιστούν την επίσκεψη στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου, πραγματικό εφιάλτη.

Η οικογένεια μου και εγώ προσωπικά, έχουμε επιδοθεί σε εναν αγώνα κατα των κραχτών και άλλων δεινών που βασανίζουν τους επισκέπτες μας δυσφημούν το νησί μας, δυστυχώς χωρίς την παραμικρή δική σας συμβολή. Σας το επιστρέφουμε το "βραβείο" και θα επιθυμούσαμε να μην συμπεριληφθεί ποτέ ξανά η επιχείρηση μας σε ενα τέτοιο επικοινωνιακό δημοσιοσχετίστικο πανηγύρι, όπου διακρίνονται οι καταστροφείς και δυνάστες του ροδιακού τουρισμού.Εδώ και 70 χρόνια, με πολύ υψηλά στάνταρτς ποιότητας, αισθητικής και παρεχομένων υπηρεσιών, δημιουργούμε σχέσεις ζωής με τους επισκέπτες μας και κανουμε το καλύτερο και για εμάς και για τον τόπο. Αλίμονο αν περιμέναμε μια βράβευση - πολύ περισσότερο μια βράβευση όπως η δική σας - για να ενισχύσουμε το γόητρό μας , αλλα ποσο μάλλον να στεκόμαστε στο ίδιο βάθρο με μια απο τις τραγικότερες φιγούρες του ροδιακού τουρισμού που επιμελώς εσείς καλύπτετε. Ντρεπόμαστε... Κι αυτο ειναι το λιγότερο που μπορούνε να πούμε.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *