ροή ειδήσεων

Δεκάδες Ροδίτες συγκεντρώθηκαν σήμερα το απόγευμα στο Μαντράκι στα γυρίσματα του "Μπρούσκο"

Δεκάδες Ροδίτες συγκεντρώθηκαν σήμερα το απόγευμα στο Μαντράκι κάνοντας και πολλούς άλλους περαστικούς ν΄ αναρωτιούνται τι ακριβώς είχε συμβεί και παρατηρείται αυτός ο συνωστισμός.

Και βέβαια, δεν ήταν δύσκολο να διαπιστώσουν πως επρόκειτο για γυρίσματα της σειράς "Μπρούσκο", που, απ΄ ότι φαίνεται, έχει πολλούς φίλους και στο νησί μας.

Μάλιστα, αρκετοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν και φωτογραφήθηκαν με τους πρωταγωνιστές για νάχουν να θυμούνται και την δική τους παρουσία σε κάποιες σκηνές του σήριαλ, τόσο μπροστά στο περίπτερο των ταξί, (τον περιπτερά έκανε ο Βασίλης Πότσου, ο οποίος μάλιστα δήλωσε πως ήταν μια εκπληκτική εμπειρία αυτό που έζησε), αλλά και σε κάποιο άλλο κατάστημα στην ίδια περιοχή (σ΄ ένα χρυσοχοείο συγκεκριμένα).

Να σημειωθεί ότι σκηνές του "Μπρούσκο" γυριζονται και σ΄ άλλες περιοχές του νησιού μας. Μάλιστα χθες, το συνεργείο και οι πρωταγωνιστές βρισκόντουσαν στον Έμπωνα, ενώ σήμερα υπήρχαν αρκετά γυρίσματα στην Παλιά Πόλη. Αύριο, απ΄ ότι έγινε γνωστό, θ΄ αναχωρήσουν επιστρέφοντας στην Αυθήνα.

Από τις σημερινές σκηνές, αλλά και τις εκδηλώσεις αγάπης οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε (ευχαριστούμε τον Μιχάλη Σταύρου για την βοήθειά του):


















http://topika-nea.gr



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *