ροή ειδήσεων

«Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Εργασίας για το ΕΦΑΠΑΞ»


Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 12:00 μ.μ. θα βρίσκεται, μαζί με τη Πανελλήνια Ομοσπονδία εργατών Επισιτισμού και Υπάλληλων Τουριστικών Επαγγελμάτων (ΠΟΕΕ-ΥΤΕ) άλλα και άλλων Σωματείων του κλάδου, στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Υπουργείου Εργασίας, στη οδό Σταδίου 29.

Στο πλευρό μας θα βρίσκεται και το Εργατικό Κέντρο Ρόδου αφού ο Προέδρου του ΕΚΡ Σάββας Χατζησάββας έχει ήδη προγραμματίσει να είναι παρόν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας, με σκοπό να δείξει την συμπαράσταση του.

Σκοπός της διαμαρτυρίας αυτής δεν είναι άλλος παρά το φλέγων θέμα του κλάδου το ΕΦΑΠΑΞ.

Η περιουσία των αποθεματικών, και των εισφορών μας στο ΤΑΠΙΤ κατασπαράσσετε τα τελευταία χρόνια και με την εφαρμογή του νέου Ν. 4387/2016, εφαρμόστηκε εκ νέου περικοπή στο ΕΦΑΠΑΞ των ξενοδοχοϋπαλλήλων (χωρίς καμία μελέτη και δημοσιά διαβούλευση) οδηγώντας το ΕΦΑΠΑΞ σε επίπεδα επιστροφής εισφορών ενώ καταργείτε και ο Ν.2768/1999 που κατοχύρωνε τη χορήγηση του ΕΦΑΠΑΞ με τη συμπλήρωση 20ετους εργασίας και η παροχή του οδηγείτε κατά την συνταξιοδότηση για όλες αιτήσεις απονομής που υποβλήθηκαν μετά τις 13/05/2016.

Αυτό που μας οδήγησε στην από κοινού απόφαση προσφυγής στο ΣΤΕ κατά των υπουργικών αποφάσεων και την οργάνωση της διαμαρτυρίας στο Υπουργείο εργασίας είναι η αναίρεση των δημοσιών δηλώσεων του Υπουργού εργασίας περί εξεύρεσης λύσης για την απονομή του ΕΦΑΠΑΞ κατά την 20ετία.



Ρόδος , 6 Οκτωβρίου 2016

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *