ροή ειδήσεων

Λογαριασμός ΔΕΗ και "Αριστερή" κυβέρνηση.


Ας μας απαντήσουν επί του θέματος,όλοι αυτοί οι "αριστεροί" κυβερνώντες,
που με την πολιτική τους δείχνουν πιο... δεξιοί και από τους Μητσοτακικούς. Ας μας δείξουν κάτι να μας πείσουν πως όλα αυτά που γίνονται είναι για το καλό της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων,και όχι μόνο για τους εκλεκτούς. Μειώσατε την φορολογία και καταργήσατε τα χαράτσια; Βάλατε φρένο στην αισχροκέρδια των καρτελ,στα βασικά είδη πρώτης ανάγκης; Κοιτάζω τον λογαριασμό της ΔΕΗ που μου ήρθε πρόσφατα,και νομίζω πως ζω σε καμια Σουηδία Δανία, και όχι στην Ελλάδα των μνημονίων, της ανέχιας της ανεργίας,των ΕΝΦΙΑ,και των απαράδεκτων τελών κυκλοφορίας, για τις σακαράκες των 15 ετών. Είναι δυνατόν κύριοι αριστεροί, ΔΥΟ μόνο άτομα,συνταξιούχοι,και με θερμοσίφωνο ξύλου,να πληρώνουν τέτοια ποσά; Για 730 Kwh,και με καθαρή αξία ρεύματος 70€,ο τελικός λογαριασμός να είναι 175€; Είναι δυνατόν; Γιατί να πληρώνω 100€ νταβατζιλίκι, και για ποιους; Γιατί να πληρώνω τέτοια ποσά για μια υπηρεσία η οποία ούτε κατά διάνοια συγκρίνεται με τις αντίστοιχες Ευρωπαικές; Που με την παραμικρή κακοκαιρία και το πρώτο μπουμπουνητό,αρχίζουν οι διακοπές και η πτώση της τάσης;(τουλάχιστον εδώ στην επαρχία Ανατολικής Μακεδονίας που διαμένω). Κύριοι της υποτιθέμενης αριστεράς,η σύνταξή μας όλη φεύγει για λογαριασμούς απαράδεκτων υπηρεσιών,και υπέρμετρων φόρων που μας έχετε επιβάλλει. Εχουμε απαράκτα υψηλές τιμές τροφίμων,υπηρεσιών ,καυσίμων,και άλλων αγαθών, τις περισσότερες φορές στα υψηλότερα ποσοστά της ΕΕ. Αυτά θέλει να δει ο κόσμος να θεραπεύονται,για να μπορέσει να επιβιώσει,με μια στοιχειώδη αξιοπρέπεια.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος17/10/16 12:57

    ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ.ΑΠΛΑ ΤΟ ΝΤΑΒΑΝΤΖΙΛΙΚΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΤΕ ΤΟ ΒΑΦΤΙΣΑΝ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΙ ΕΞΩ ΑΠ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ!!!ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΓΑΜΗΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ΠΟΥ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ!!ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΑΝ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΡΤ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ?? ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤ ΑΝΑΘΕΜΑ!!ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ?ΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/10/16 16:55

    42 evro gia tin ert oute to conx me to nova mazi den kanoun tosa kai den exei oute champions league oute elliniko protathlima oute tipota alo.
    oso den gia tis rithmizomenes xreoseis oute kan kseroume ti einai kai pou pane ta lefta oute gia tis diafores xreoseis pistoseis

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *