ροή ειδήσεων

Διέκοψαν τη σίτιση των αναπληρωτών στις Λέσχες Αξιωματικών


Στο alfavita.gr έφτασε διαμαρτυρία από τους εκπαιδευτικούς που ανήκουν στη Β ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου, σύμφωνα με την οποία διακόπηκε η δυνατότητα σίτισης των αναπληρωτών εκπαιδευτικών στις Λέσχες Αξιωματικών.


Διαβάστε την ανακοίνωση:

Σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία για τις λαϊκές οικογένειες , όπου πλήττονται θεμελιώδη δικαιώματα των εργαζομένων, παροχές και υπηρεσίες που μέχρι πρόσφατα απολάμβαναν, ήρθε να προστεθεί ακόμα ένα πλήγμα. Με την έναρξη του νέου σχολικού έτους διακόπηκε η δυνατότητα σίτισης των αναπληρωτών εκπαιδευτικών στις Λέσχες Αξιωματικών. Πρόκειται για μια απόφαση που θα επιβαρύνει δραματικά τον οικογενειακό προϋπολογισμό χιλιάδων εκπαιδευτικών, οι οποίοι με πενιχρούς μισθούς προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε όλη την ελληνική επικράτεια. Ιδιαίτερα συνάδελφοι που υπηρετούν σε παραμεθόριες και νησιωτικές περιοχές πολλές ώρες και δεκάδες χιλιόμετρα μακριά από τα σπίτια τους, με το μόνιμο άγχος της ανεργίας και της αδιοριστίας , είχαν μια μικρή <<παρηγοριά>>, την οποία τα αρμόδια όργανα της πολιτείας αποφάσισαν να τους στερήσουν μέσα στον κυκεώνα των μνημονιακών περικοπών.
Καλούμε τους εμπλεκόμενους φορείς, το υπουργείο παιδείας και την κυβέρνηση να επανεξετάσουν το θέμα με κριτήρια όχι λογιστικά αλλά καθαρά ανθρώπινα και κοινωνικά, επιδεικνύοντας τον ελάχιστο σεβασμό σε ανθρώπους που προσφέρουν στην εκπαίδευση με τεράστιες προσωπικές και οικογενειακές θυσίες. Ο σεβασμός στους λειτουργούς της εκπαίδευσης είναι δείκτης σεβασμού όχι για μία επαγγελματική ομάδα αλλά για την κοινωνία ολόκληρη

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *