ροή ειδήσεων

Δικαιολογημένα παράπονα προς τον Δήμαρχο Ρόδου εκφράζουν οι ιδιοκτήτες ενοικιαζομένων αυτοκινήτων

Στη δύσκολη εποχή που διανύουμε όλες οι επιχειρήσεις θέλουν να αυξήσουν ή να διατηρήσουν τα έσοδα τους την ίδια στιγμή που τα έξοδα συνεχώς αυξάνονται.


Ταυτόχρονα έχουν γίνει ήδη αποδέκτες υπέρογκων ποσών από παραβάσεις στάθμευσης πελατών τους, κυρίως στο κέντρο της Ρόδου. Πολλές φορές υπήρξε η σκέψη για αποκλεισμό της πόλης ως προτεινόμενος προορισμός προς τους τουρίστες-πελάτες μας.

Ωστόσο μη θέλοντας να στερήσουμε σημαντικά έσοδα από τον εμπορικό κόσμο που ήδη αιμορραγεί, ζητήσαμε συνάντηση με τα υπόλοιπα σωματεία στην οποία αναφέρθηκε από όλους η βαρύτητα και η σοβαρότητα της κατάστασης. Χαρακτηριστικά επισημάνθηκε πως αυτός ο κόσμος είναι "μη κατευθυνόμενος" με αγοραστική δύναμη και δεν πιέζεται από χρόνο για να ξοδέψει.


Στη συνέχεια ζητήσαμε συνάντηση με το δήμαρχο και το επιτελείο του. Εκει, συζητήθηκαν προτάσεις από όλους τους εκπροσώπους των σωματείων για τη λύση του προβλήματος της στάθμευσης.


Ζητήθηκε:
Λύση του προβλήματος της στάθμευσης στο κέντρο της πόλης.
Έγκαιρη και έγκυρη ειδοποίησηση των εταιριών ενοικιαζομένων αυτοκινήτων για πιθανες κλήσεις στάθμευσης


-Τακτοποίηση προηγούμενων χρεών από κλήσεις στάθμευσης ( από το 2001 ) με ορθό και δίκαιο προς όλους τρόπο. (Πρόστιμα που δεν προήλθαν απο δική μας υπαιτιότητα)


Για την καλύτερη συνεργασία μεταξύ του σωματείου μας και του δήμου προτείναμε να διαθέσουμε προσωπικό για τον έλεγχο και τη γρήγορη επίδοση των κλήσεων καθώς και ειδική σειρά μπλόκ προστίμων για τα ενοικιαζόμενα, εφόσον όλα φέρουν διακριτικά αναγνώρισης.


Ενώ λοιπόν λάβαμε υποσχέσεις με χαμόγελα από το δήμαρχο, δηλώνοντας πως ήταν ένας από τους πρώτους στόχους του, δυστυχώς πέρασε η σεζόν και δεν έγινε απολύτως τίποτα, αντιθέτως έχει δημιουργηθεί χάος.


Αν αναλογιστούμε ότι, από 5000 ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα που υπάρχουν στο νησί μόνο 200 σταθμεύουν περίπου (Ιούλιο -Αύγουστο) στην περιοχή από το λιμάνι της Ακαντιάς μέχρι και το Ενυδρείο σύμφωνα με ερευνα δική μας, τότε χάνονται καθημερινά τεράστια πόσα που θα μπορούσαν να αποτελούν έσοδα για επιχειρήσεις και Δήμο.

Ο Γραμματέας     Ο Πρόεδρος

Παυλίδης Νίκος   Γιαννάς Στέργος

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *