ροή ειδήσεων

Πώς μπορείς να προλάβεις το hangover


Το κεφάλι σου πονάει φοβερά μετά το ξενύχτι και νομίζεις ότι όλος ο κόσμος γυρίζει γύρω σου.

Δες τι έκανες λάθος και τι πρέπει να κάνεις, σύμφωνα με το faysbook.gr:

1. Να τρως πριν βγεις. Το λάθος που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες είναι να βγαίνουν έξω χωρίς να έχουν φάει. Όταν έχεις άδειο στομάχι και πιείς, μετά από λίγο θα έχεις συμπτώματα ναυτίας και πονοκέφαλο.

2. Προσπάθησε μαζί με το αλκοόλ να τρως σαλάτες ή φρούτα. Είναι γνωστό πως το αλκοόλ εξουδετερώνει την ισχύ των βιταμινών στον οργανισμό μας. Ακόμα καλύτερο είναι να πιείς ένα ποτήρι φρέσκο χυμό πορτοκάλι ή γκρέπιφρουτ πριν βγεις!

3. Πιες ένα ποτήρι γάλα. Το γάλα δημιουργεί ένα «τοίχο προστασίας» για το στομάχι με αποτέλεσμα η βραδιά να κυλίσει ομαλά, χωρίς απρόοπτα.

4. Μη μπλέκεις τα ποτά. Ποτέ μην ξεκινήσεις με βότκα και καταλήξεις σε κρασί. Απέφυγε τα σφηνάκια και γενικά να προτιμάς ένα είδος ποτού και μόνο!

5. Μην ξεχνάς να πίνεις νερό. Το λάθος που κάνουμε όλοι μας είναι να πίνουμε αλκοόλ, χωρίς να πίνουμε νερό. Υπάρχει ένας σημαντικός κανόνας που δεν πρέπει να ξεχάσεις ποτέ: Ένα ποτήρι αλκοόλ συνοδεύεται πάντα με ένα ποτήρι νερό.

6. Να πίνεις με μικρές γουλιές. Δεν σε κυνηγάει κανείς! Όσο πιο γρήγορα πιείς, τόσο πιο σύντομα θα παραγγείλεις το δεύτερο, το τρίτο και πάει λέγοντας...

7. Χόρεψε και διασκέδασε! Μην κάθεσαι να πίνεις καθισμένη σε μια καρέκλα. Αυτό και θα σε νυστάξει και θα σε ζαλίσει. Να είσαι δραστήρια, να γελάς και να περνάς όσο καλύτερα γίνεται.

8. Κοιμήσου καλά! Ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους του hangover είναι η έλλειψη ύπνου. Συνεπώς φρόντισε να κοιμηθείς καλά!

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *