ροή ειδήσεων

Η Κως πρωταγωνίστρια σε φωτογράφιση μόδας του ισπανικού InStyle


Η φωτογράφιση μόδας διάσημης ηθοποιού για την ισπανική έκδοση του περιοδικού InStyle στοχεύει στην προβολή της Κω και την τοποθέτησή της ως lifestyle προορισμός


Με φόντο τα γραφικά σοκάκια, τα μαγευτικά τοπία και το απέραντο μπλε του Αιγαίου, η διάσημη ηθοποιός και νικήτρια του βραβείου Goya Nerea Barros φωτογραφίζεται στην Κω για την ισπανική έκδοση του περιοδικού InStyle.

Με τίτλο «Navy Chic», η οκτώ σελίδων φωτογράφιση μόδας που δημοσιεύεται στο τεύχος Οκτωβρίου του περιδικού αναδεικνύει τη γοητεία της Κω και την κομψότητα της ηθοποιού μέσα από έναν αναπάντεχο φθινοπωρινό συνδυασμό αυθεντικής ομορφιάς και κορυφαίου lifestyle. Ενθουσιασμένη από το αποτέλεσμα της φωτογράφισης μόδας, η ηθοποιός μοιράστηκε στιγμιότυπα αυτής στα προσωπικά της social media.

H Ισπανίδα ηθοποιός επισκέφθηκε την Κω στα τέλη Μαΐου μαζί με τον επίσης γνωστό ηθοποιό Adam Jezierski, ο οποίος πρωταγωνίστησε στο πρώτο αφιέρωμα του περιοδικού που δημοσιεύθηκε στο τεύχος Ιουλίου. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους, οι δύο ηθοποιοί και η ομάδα παραγωγής είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ιστορία και τον πολιτισμό του νησιού, να επισκεφθούν τα γραφικά χωριά και να απολαύσουν τη φιλοξενία των κατοίκων.


Το ταξίδι σχεδίασε και υλοποίησε η Marketing Greece σε στρατηγική συνεργασία με την Aegean, το Γραφείο Τύπου της Ελληνικής Πρεσβείας στην Ισπανία, το Γραφείο Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης του Δήμου Κω και την Ένωση Ξενοδόχων Κω και εντάσσεται στο πλαίσιο συνεργασίας του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων και της Marketing Greece με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *