ροή ειδήσεων

Mητέρα-τέρας: Τα Νέα στοιχεία που έρχονται στο φως προκαλούν ανατριχίλα


Η 35χρονη μητέρα-τέρας παρακολουθούσε απαθής τον φίλο της και την εξαδέλφη
του να βιάζουν και να δολοφονούν τη 10χρονη κόρη της, Βικτόρια, και 20 λεπτά αργότερα έκανε σεξ με τον φίλο της, σαν να μην συμβαίνει τίποτε.

Οι αποκαλύψεις της αστυνομίας σοκάρουν. Το άτυχο κοριτσάκι από το Νέο Μεξικό βιάστηκε, στραγγαλίστηκε, μαχαιρώθηκε και διαμελίστηκε στις 23 Αυγούστου, μία μέρα μετά τα γενέθλιά του. Το άψυχο σώμα του εντοπίστηκε στο διαμέρισμα της μητέρας της, τυλιγμένο με μια καμένη κουβέρτα, ενώ κάποια μέλη της σε μια πλαστική σακούλα. Από τις ιστολογικές εξετάσεις προέκυψε ότι στο παιδί είχε χορηγηθεί μεθαμφεταμίνη πριν από τον τραγικό θάνατό του.

Η Μάρτενς αρχικά είχε δηλώσει αθώα. Ομως, οι αλλαγές στις καταθέσεις της και οι αντιφάσεις ώθησαν τους ανακριτές να την παραπλανήσουν, γεγονός που οδήγησε στην ομολογία της.


Νέα στοιχεία που έρχονται στο φωςαπό την προανάκριση και αστυνομικές πηγές αποκαλύπτουν ότι στη Μάρτενς «άρεσε να βλέπει να βιάζουν τη Βικτόρια», οπότε δεν έκανε τίποτε να σταματήσει τον βιασμό, τη δολοφονία και τον διαμελισμό του κοριτσιού από τον φίλο της, Φάμπιαν Γκονζάλες, και την εξαδέλφη του, Τζέσικα Κέλι. Ούτε όταν το κοριτσάκι, προτού ξεψυχήσει, τους εκλιπαρούσε να σταματήσουν. Διευκρίνισε, μάλιστα, ότι ήταν η εξαδέλφη του φίλου της, Τζέσικα, που σκότωσε τη Βικτόρια. Είκοσι λεπτά μετά, έκανε σεξ με τον Γκονζάλες.

Στην πορεία παραδέχτηκε ότι είχε παρακολουθήσει τον Γκονζάλες και την Κέλι να βιάζουν την κόρη της τουλάχιστον άλλες τρεις φορές, γιατί της άρεσε να βλέπει να βιάζουν τη μικρή, ομολόγησε ότι υποψιαζόταν ότι ο Γκονζάλες κακοποιούσε τη Βικτόρια τουλάχιστον έναν μήνα πριν από τη δολοφονία της, όσο εκείνη ήταν στη δουλειά, και πως είχε αφήσει δύο ακόμη άντρες να βιάσουν το κορίτσι, το εξάμηνο που προηγήθηκε του θανάτου.

Σύμφωνα με το CNN, η Κέλι και ο Γκονζάλες έχουν βαρύ ποινικό μητρώο. Τώρα, και τους τρεις βαραίνουν κατηγορίες απαγωγής ανηλίκου και κακοποίησής του μέχρι θανάτου. Ο Γκονζάλες και η Κέλι θα παραπεμφθούν επιπλέον για βιασμό ανηλίκου.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *