ροή ειδήσεων

Συγκλονίζει ο θάνατος του μικρού Κωνσταντίνου - Συγκίνηση σε ολόκληρη τη χώρα για τον μικρό ήρωα [pic]


«Εφυγε» από τη ζωή χθες το απόγευμα ο μικρός Κωνσταντίνος Τσίμπος από το Αργος που πάλεψε γενναία με τον καρκίνο, τα τελευταία 2,5 χρόνια της σύντομης ζωής του. Ο μικρούλης πρόσφατα είχε μεταβεί στην Αμερική, σε κλινική του Σιάτλ, για να υποβληθεί σε μια καινούργια θεραπεία, χωρίς όμως τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η είδηση του θανάτου του μικρού Κωνσταντίνου έχει σκορπίσει θλίψη και οδύνη. Στις 15.00 το μεσημέρι στο Κεφαλάρι Άργους, συγγενείς και οι φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον μικρό ήρωα που έφυγε τόσο σύντομα από τη ζωή.
Η περιπέτεια του Κωνσταντίνου Τσίμπου

Το μόλις έξι ετών αγοράκι από το Άργος, που διαγνώστηκε με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία άγγιξε ολόκληρη τη χώρα, καθώς άνθρωποι από κάθε γωνιά της Ελλάδας, είχαν ευαισθητοποιηθεί στην έκκληση που είχε κάνει η μητέρα του Αγγελική Νικολακοπούλου. Είχε ζητήσει την οικονομική στήριξη του κόσμου για να συγκεντρωθεί το ποσό των 455.000 δολαρίων που απαιτείτο για να νοσηλευτεί σε ειδική κλινική στο Σιάτλ. Και μπορεί ο μικρός αγωνιστής μαζί με τους γονείς του να έκανε το υπερατλαντικό ταξίδι, ωστόσο τα πράγματα δεν κύλησαν όπως τα περίμεναν εκεί και έτσι μία ημέρα μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα ο Κωνσταντίνος «έφυγε».
Σκοτώθηκε σε τροχαίο 4χρονο αγοράκι στα Ζωνιανά

Τροχαίο δυστύχημα με θύμα ένα 4χρονο παιδάκι σημειώθηκε νωρίς το πρωί στα Ζωνιανά. Σύμφωνα με πληροφορίες από το τροχαίο άνοιξε ο αερόσακος του αυτοκίνητου και το άτυχο παιδάκι χτυπήθηκε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο πατέρας μετέφερε άμεσα το παιδάκι στο Κέντρο Υγείας της περιοχής ωστόσο κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του σε νοσοκομείο. Τραγική ειρωνεία το γεγονός πως εκείνη την ώρα δεν υπήρχε βάρδια οδηγού ΕΚΑΒ με αποτέλεσμα το ασθενοφόρο να μένει ακινητοποιημένο. Έτσι ο πατέρας μετέφερε το παιδί με το δικό του μέσο στο Βενιζέλειο. Δυστυχώς όπως αποδείχτηκε ήταν αργά για το 4χρονο παιδί που άφησε την τελευταία του πνοή. Την ίδια ώρα η 23χρονη μητέρα του νοσηλεύεται τραυματισμένη στο Κέντρο Υγείας με κάταγμα ισχίου.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *