ροή ειδήσεων

Η Samsung ανοίγει θαλάμους σε αεροδρόμια για τα ελαττωματικά Galaxy Note 7


Η Samsung προχώρησε στην απόφαση να ανοίξει ειδικούς θαλάμους μέσα σε αεροδρόμια,
ανά τον κόσμο, προκειμένου να επιτρέπει στους κατόχους του κινητού τηλεφώνου Galaxy Note 7 να τα ανταλλάσσουν με κάποια άλλη συσκευή ή να παίρνουν επιστροφή χρημάτων, πριν επιβιβαστούν στην πτήση τους.
Η νοτιοκορεάτικη εταιρεία προχώρησε σε αυτή την κίνηση μετά από πληθώρα αναφορών ότι το συγκεκριμένο μοντέλο smartphone είχε παρουσιάσει σοβαρά προβλήματα με την μπαταρία, όπου σε πολλές περιπτώσεις είχε προκληθεί φωτιά ή πυκνός καπνός αναδυόταν από τη συσκευή.

Οι θάλαμοι θα ανοίξουν σε πληθώρα αεροδρομίων ανά τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Αυστραλίας και της Νότιας Κορέας, μετά την απαγόρευση που εξέδωσαν πολλές αεροπορικές εταιρείες, εξαιτίας ανησυχιών για την εκδήλωση επικίνδυνου περιστατικού εν ώρα πτήσης. Στην Κορέα, τις ΗΠΑ και την Ιαπωνία έχει απαγορευτεί η επιβίβαση στα αεροπλάνα των κατόχων του Galaxy Note 7, βάσει των κανόνων που έχουν θέσει οι ρυθμιστικές αρχές αεροπορίας αυτών των χωρών.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η βρετανική εφημερίδα The Guardian, η Samsung θα στήσει τους ειδικούς θαλάμους, οι οποίοι θα είναι τοποθετημένοι πριν από τα σημεία ελέγχου των επιβατών. Εκεί οι κάτοχοι των συγκεκριμένων κινητών τηλεφώνων θα έχουν δύο επιλογές, είτε να πάρουν τα χρήματα πίσω από την αγορά της συσκευής είτε να ανταλλάξουν το Galaxy Note 7 με κάποιο άλλο smartphone της εταιρείας.

Στην ανακοίνωσή της η Samsung αναφέρει ότι πρόκειται να τοποθετηθούν σύντομα περισσότεροι θάλαμοι και σε άλλα αεροδρόμια ανά τον κόσμο.


http://www.newsit.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *