ροή ειδήσεων

Samsung Galaxy S7 edge: Πήρε φωτιά κατά τη διάρκεια της φόρτισης


Σαν να μην έφταναν τα προβλήματα με τις εκρήξεις των Samsung Galaxy Note 7,
που ανάγκασαν την εταιρεία να προχωρήσει σε ανάκληση δυο φορές και να σταματήσει την παραγωγή, σήμερα υπάρχει αναφορά για έκρηξη στο Samsung Galaxy S7 edge.

To PhoneArena έλαβε φωτογραφίες από υπάλληλο μεγάλου παρόχου στις ΗΠΑ, οι οποίες δείχνουν ένα καμένο Samsung Galaxy S7 edge. O υπάλληλος ζήτησε να κρατήσει την ανωνυμία του και αναφέρει ότι το κινητό το έφερε κάποιος πελάτης στο κατάστημα.

Ο συγκεκριμένος πελάτης είχε το Samsung Galaxy S7 edge στα χέρια του μόλις 2 εβδομάδες, αφού είχε επιστρέψει το Samsung Galaxy Note 7 (που ανήκε στην δεύτερη υποτιθέμενη ασφαλή παρτίδα). Ο κάτοχος του Galaxy S7 edge ανέφερε ότι το κινητό έπιασε φωτιά το βράδυ κατά την διάρκεια της φόρτισης και επισημαίνεται ότι χρησιμοποιήθηκε φορτιστής της Samsung.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το Samsung Galaxy S7 edge εμπλέκεται σε περιστατικό φωτιάς. Αρχές Σεπτεμβρίου είχαμε και πάλι αναφορά για φωτιά κατά τη διάρκεια της φόρτισης και πάλι αναφέρθηκε ότι χρησιμοποιήθηκε αυθεντικός φορτιστής της Samsung. Επιπλέον, ένας χρήστης από το Ohio είδε το κινητό του να πιάνει φωτιά ενώ το είχε στην τσέπη του, με αποτέλεσμα να του προκαλέσει εγκαύματα τρίτου βαθμού. Ο ίδιος υπέβαλε μήνυση κατά της Samsung.

Τα περιστατικά με κινητά που πιάνουν φωτιά, δεν είναι φαινόμενο που βλέπουμε μόνο φέτος, κατά καιρούς συμβαίνουν σχεδόν σε όλους τους κατασκευαστές, όμως το πρόβλημα είναι η συχνότητα, όπως για παράδειγμα στο Note 7. Πρόσφατα υπήρξε αναφορά και για το iPhone 7 που έπιασε φωτιά και έκαψε το αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη του. Στην περίπτωση της Samsung, ακριβώς επειδή έχει προηγηθεί το Note 7, τα περιστατικά αυτά προκαλούν μεγαλύτερη ανησυχία.

Προς το παρόν η Samsung δεν έχει κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση για τυχόν προβλήματα με το Samsung Galaxy S7 edge.







Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *