ροή ειδήσεων

Ο πρόεδρος της Samsung, Koh Dong-Jin, απολογείται για το φιάσκο των Galaxy Note 7


Το πιο πολυσυζητημένο smartphone των τελευταίων μηνών και… δυστυχώς όχι για καλούς λόγους,
είναι το Galaxy Note 7, που πλέον δε διατίθεται στην αγορά.


Και το “φιάσκο”, όπως το χαρακτηρίζουν κάποιοι, της απόσυρσής του απασχολεί φυσικά ιδιαίτερα την κορεατική εταιρεία, που τώρα θέλει να κάνει τα πάντα για να ξεπεράσει το “σκόπελο” που δημιουργήθηκε, αλλά και να επανακτήσει την εμπιστοσύνη των πελατών της αλλά και των δυνητικών χρηστών των συσκευών της.

Μόλις η CPSC (Επιτροπή Ασφαλείας Καταναλωτικών Προϊόντων) ανακοίνωσε επίσημα την ανάκληση του Galaxy Note 7, ο πρόεδρος της κορεατικής εταιρείας Κοh Dong-jin βρέθηκεενώπιον του κορεατικού τύπου και απολογήθηκε στους καταναλωτές για τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν.

Ο επικεφαλής του τμήματος mobile της Samsung δεσμεύτηκε να εντοπίσει την ακριβή αιτία των ελαττωματικών Galaxy Note 7, έτσι ώστε η εταιρεία να μην κάνει το ίδιο λάθος ξανά. Επίσης, υποσχέθηκε ότι θα κάνουν ότι είναι στο χέρι τους και την ισχύ τους, ώστε να αποκαταστήσουν την εμπιστοσύνη των καταναλωτών, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιούν τα προϊόντα της Samsung χωρίς ανησυχίες για την ασφάλειά τους.

Ο κ. Koh Dong-jin έχει και αρκετούς υποστηρικτές μάλιστα ανάμεσα στους εργαζομένους της εταιρείας πουδημοσίευσαν μηνύματα υποστήριξης στον πρόεδρο της Samsung με στόχο την ενίσχυση του ηθικού των άλλων εργαζομένων. Εκείνος τους ευχαρίστησε για την υποστήριξή τους κατά τη διάρκεια μίας πολύ σκληρής περιόδου για την εταιρεία και ανέφερε ότι είναι και αυτός πολύ απογοητευμένος από τις εβδομάδες που πέρασαν.

Δυστυχώς για τον ίδιο οι φήμες θέλουν το Samsung Group να τον απομακρύνει από τη θέση του και τώρα περιμένουμε να δούμε τις επόμενες κινήσεις του κολοσσού σε αυτό το κομμάτι, αλλά και τα επόμενα βήματα του με τα Galaxy smartphones.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *