ροή ειδήσεων

Διέρρηξαν super market στην Κρεμαστή -- Έγιναν κι άλλες κλοπές (;)


Φαίνεται πως η σημερινή βραδιά ήταν «νύχτα κλοπών» για την Κρεμαστή. Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστοι δράστες «χτύπησαν» σε 3-4 σπίτια, αλλά είναι άγνωστο αν όλες αυτές οι κλοπές έχουν καταγγελθεί τελικά στην Αστυνομία προκειμένου να γνωρίζει τι ακριβώς έχει συμβεί .


Στην περίπτωση, όμως, ενός super market στην οδό Παπαγιάννη, η κλοπή έγινε γνωστή στην Αστυνομία, η οποία πήγε και πήρε στοιχεία (αποτυπώματα, κλπ), τα οποία, ενδεχομένως, να βοηθήσουν στον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών.

Μάλιστα, αξίζει ν΄ αναφερθεί ότι, στη συγκεκριμένη περίπτωση, τα κλεφτρόνια χρησιμοποίησαν την εξής μέθοδο: Αφού έκλεισαν τον εξωτερικό διακόπτη του ηλεκτρικού ρεύματος, στην συνέχεια πήγαν κι άνοιξαν την κεντρική είσοδο, και μπήκαν μέσα σαν κύριοι παίρνοντας ό,τι «ψιλά» είχε η ταμειακή μηχανή καθώς επίσης και 4-5 κούτες τσιγάρα.

Εντύπωση, πάντως, προκάλεσε το γεγονός ότι, από την συγκεκριμένη επιχείρηση δεν πήραν τίποτα άλλο.

Σήμερα το πρωί ο ιδιοκτήτης του super market μόλις διαπίστωσε πως έγινε κλοπή στην επιχείρησή του, ειδοποίησε την Αστυνομία η οποία αφού συγκέντρωσε ό,τι στοιχεία ήταν απαραίτητα, θ΄ αρχίσει τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη (ή των δραστών).

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ τώρα τις υπόλοιπες περιπτώσεις κλοπών αυτές πιθανότατα αναμένεται να γίνουν γνωστές στη διάρκεια της ημέρας.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *