ροή ειδήσεων

ΟΑΕΕ, ΙΚΑ, ΟΓΑ - Δείτε τα ένσημά σας στο www.atlas.gov.gr


Δείτε πως μπορείτε να τα βρείτε στο ίντερνετ.

Στο www.atlas.gov.gr μπορούν οι ασφαλισμένοι σε ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΙΚΑ να δουν τα ένσημά τους.
Ατομικό ηλεκτρονικό ασφαλιστικό βιογραφικό, έχουν αποκτήσει όλοι οι ασφαλισμένοι της χώρας ενώ παράλληλα έχουν, μέσω του διαδικτύου (internet), άμεση πρόσβαση στα ατομικά στοιχεία τους, ώστε να παρακολουθούν την καταγραφή των ενσήμων τους. Ο «ψηφιακός λογαριασμός ασφάλισης» είναι μοναδικός για κάθε ασφαλισμένο με προσωπικό κωδικό, ενώ προβλέπεται και η δημιουργία εθνικού μητρώου εργοδοτών, προκειμένου να χορηγείται ηλεκτρονικά, η ασφαλιστική ενημερότητα.

Το συγκεκιμένο σύστημα, καλύπτει αρχικά τα τελευταία 23 ασφαλιστικά χρόνια. Οι ασφαλισμένοι σε ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΕΤΑΑ και τους 2 μεγαλύτερους τομείς του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ μπορούν να επισκεφθούν το web site www.atlas.gov.gr να επιλέξουν «Ασφαλιστικό Βιογραφικό» και να καταχωρήσουν τους κωδικούς τους στο Τaxis και τον ΑΜΚΑ τους.

Η πρόσβαση γίνεται με τη χρήση των κωδικών του ΤΑΧΙSnet της ΓΓΠΣ (username και password) και απαιτείται η γνώση του ΑΜΚΑ. Στην οθόνη θα εμφανιστούν συνοπτικά τα διαστήματα ασφάλισης σε κάθε φορέα και με την επιλογή εκτύπωση θα οι ασφαλισμένοι θα δουν αναλυτικά όλες τις εγγραφές για κάθε φορέα.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *