ροή ειδήσεων

Το 100% Hotel Show δίνει λύσεις στα μεγάλα ξενοδοχεία της Ρόδου


Απαντήσεις σε σημαντικά ζητήματα των ξενοδοχείων της Ρόδου φαίνεται να δίνει
το 4o 100% Hotel Show, που διοργανώνεται το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου στο MEC Παιανίας. Από τις 25 μέχρι και τις 28 Νοεμβρίου, πάνω από 150 εταιρείες θα παρουσιάσουν λύσεις πάνω στην ανακαίνιση αλλά και τις πωλήσεις, θέματα που φαίνεται να απασχολούν σημαντικά την τοπική αγορά.

Τα μεγάλα μεγέθη των ξενοδοχείων της Ρόδου, απαιτούν συμφέρουσες συμφωνίες σχετικά με υλικά και εξοπλισμό, και το 100% Hotel Show επικεντρώνεται στις contract ανάγκες των καταλυμάτων. Ταυτόχρονα, το ειδικό τμήμα Τεχνολογίας της έκθεσης, υπόσχεται να εκσυγχρονίσει τα καταλύματα, εξασφαλίζοντας mini εκπαιδεύσεις στους επισκέπτες της έκθεσης.



Η πρώτη ημέρα των δωρεάν Ξενοδοχειακών Workshops, το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016, παρουσιάζει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των Ρόδιων Ξενοδόχων, αφού επικεντρώνεται στην Αύξηση των Αυτόνομων κρατήσεων των καταλυμάτων. Την ημέρα αυτή, μερικές από τις σημαντικότερες εταιρείες από το χώρο του digital marketing, θα παρουσιάσουν εργαλεία και λύσεις για την αύξηση των άμεσων κρατήσεων και της συνολικής κερδοφορίας των καταλυμάτων.

Για να λάβετε την πρόσκλησή σας, εγγραφείτε ως επισκέπτης στο www.hotelshow.gr

tornosnews

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *