ροή ειδήσεων

Φρικιαστικές αποκαλύψεις για τον βιασμό του 10χρονου μαθητή από τους συμμαθητές του


Συγκλονίζει ο πατέρας του μαθητή: «Έχω κλονιστεί και είμαι στο κρεβάτι με χάπια»


Σε σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία του Βόλου μετά τις αποκαλύψεις για την υπόθεση κακοποίησης ενός 10χρονου μαθητή από τους συμμαθητές του στο σχολείο – Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες


Δραματικές στιγμές πέρασε ο άτυχος μαθητής, που στα 10 του χρόνια κακοποιήθηκε σεξουαλικά με κατσαβίδι από τους συμμαθητές του μέσα στο σχολείο.


Μετά το πρώτο σοκ, έρχονται στο προσκήνιο νέα ανατριχιαστικά στοιχεία για τις στιγμές του μαρτυρίου και τις αντιδράσεις που ακολούθησαν.

Συγκλονίζει ο πατέρας του: «Έχω κλονιστεί και είμαι στο κρεβάτι με χάπια»

Ο πατέρας του 10χρονου κατήγγειλε στις 26 Οκτωβρίου στο Αστυνομικό Τμήμα ότι δύο αγόρια και ένα κορίτσι, συμμαθητές του γιου του, τον κακοποίησαν σεξουαλικά με αιχμηρό αντικείμενο μέσα στο σχολείο, στην περιοχή του Βόλου.

Ο πατέρας που είναι φρουρός βουλευτή, είπε στην εφημερίδα Freddo πως «έχω κλονιστεί και είμαι στο κρεβάτι με χάπια». Ο μικρός μαθητής εξετάστηκε από ιατροδικαστή και παιδοχειρουργό στη Λάρισα, όπου και διαπιστώθηκε η κακοποίησή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ανήλικοι δράστες χρησιμοποίησαν κατσαβίδι και κρατούσαν το 10χρονο παιδί, που καλούσε μάταια σε βοήθεια. Ο φάκελος με το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, βρίσκεται από προχθές, Τετάρτη, στην Εισαγγελία Βόλου.



Ο 10χρονος κατέθεσε στην Αστυνομία παρουσία παιδοψυχολόγου, όπως προβλέπεται σε ανάλογες περιπτώσεις, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη από την πρώτη στιγμή της καταγγελίας άλλαξε σχολείο, μετά από συνεννόηση όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών, προκειμένου να προστατευτεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες είναι 12 ετών, μαθητές του συγκεκριμένου σχολείου, στο οποίο υπήρξε και παλιότερα ανάλογο περιστατικό. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η χρονική στιγμή της σεξουαλικής κακοποίησης. Αν δηλαδή όλα αυτά έγιναν την ώρα των μαθημάτων ή κάποια άλλη στιγμή, που το σχολείο ήταν κλειστό.

H προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Θεσσαλίας Ρουμπίνη Λεονταρή μιλώντας σήμερα στο Δίκτυο Θεσσαλίας της ΕΡΤ επιβεβαίωσε το συμβάν και σημείωσε με έμφαση πως είναι το δεύτερο περιστατικό μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα που σημειώνεται στην περιοχή, καθώς μαθητής της πρώτης δημοτικού πριν από λίγο καιρό κακοποιήθηκε με τον ίδιο τρόπο από μαθητή της τρίτης δημοτικού.


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *