ροή ειδήσεων

Ο Έλληνας Κάρι μένει στη Ρόδο! Έβαλε 17/36 τρίποντα


Ο Γιάννης Σκορδάλης ευστόχησε 17 φορές έξω από τα 6.75, ''σπάζοντας'' το ρεκόρ που είχε από τον Μάρτιο του 2015 ο Αλέξανδρος Σαρίκας και οδήγησε την Καλλιθέα στη νίκη με 107-46 κόντρα στον Ήλιο Ιαλυσού!


Απίστευτο κι όμως αληθινό… Θα θυμάστε όλοι τη σεζόν 2014-15 τα 16/34 τρίποντα που πέτυχε ο Αλέξανδρος Σαρίκας στο παιχνίδι του Δωριέα με τον Ήλιο Ιαλυσού (126-66)… Όλο αυτό το κατόρθωμα λοιπόν σήμερα καταρρίφθηκε από τον απίστευτο Γιάννη Σκορδάλη (στη φωτό με το Νο 13) της Καλλιθέας, ο οποίος κατάφερε να ευστοχήσει σε 17 τρίποντα και να «σπάσει» το ρεκόρ του Αλέξανδρου Σαρίκα.

Ο 32χρονος αθλητής της Καλλιθέας πέτυχε 17/36 τρίποντα και οδήγησε την Καλλιθέα στη νίκη με 107-46 κόντρα και… πάλι στον Ήλιο Ιαλυσού, που αποτελεί μάλλον «σάκο του μποξ» για τους επίδοξους… ρέκορντμαν! Η Καλλιθέα το μόνο που έκανε σήμερα στο Παλέ ντε Σπορ ήταν να σουτάρει και από τη στιγμή που και πάλι ο Γιάννης Σκορδάλης τα έβαζε όλα από την περιφέρεια, γράφτηκε το νέο μεγάλο ρεκόρ σε αριθμό τριπόντων στο τοπικό μπάσκετ.

Μετά από ενάμισι περίπου χρόνο λοιπόν ο έμπειρος αθλητής «έφαγε» το ρεκόρ του Σαρίκα και δημιούργησε το νέο δικό του για το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας. Το παιχνίδι δεν χρίζει ιδιαίτερης κριτικής… Η ομάδα του Χρήστου Μπίλια σήμερα έπαιζε για τον Σκορδάλη, ο οποίος πήρε τις περισσότερες προσπάθειες και από τη στιγμή που είχε μεγάλη ευστοχία συνέχισε να σουτάρει, κάνοντας το νέο ρεκόρ.

Η μεγάλη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων έγινε ορατή με την πρώτη ματιά, με την επίδοση του Γιάννη Σκορδάλη να αποτελεί το «κλου» του αγώνα. Συνολικά η Καλλιθέα πέτυχε 25 τρίποντα (αποτελεί κι αυτό ρεκόρ), χωρίς μάλιστα να πιέσει τους αντιπάλους της.

Τα δεκάλεπτα ήταν: 28-9, 54-16(ημ.), 80-29, 107-46
Διαιτητές: Φάκαρος- Αρνάς
ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Μπίλιας): Συμιακός 9(1), Κούρος Π. 2, Σκορδάλης 53(17), Μπακίρης 5(1), Δεληγιάννης 3(1), Βασιλειάδης 2, Γυφτάκης 17(4), Μπιλλιάς 4, Εκινέ, Γαλατάς, Μήτσης 3(1), Κούρος Ι. 9.
ΗΛΙΟΣ ΙΑΛΥΣΟΥ (Χατζηκαλημέρης): Καστρινάκης 8, Ατσικνούδας 10, Χηράκης 3, Ευφραιμίδης 3, Χατζηβασιλείου 10, Σμαραγδιού 2, Ροδίτης 10.

Πηγή: 12sports.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *