ροή ειδήσεων

Με 22 νησιά συμμετέχει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στην «32η Philoxenia»


Με 22 νησιά συμμετέχει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στην διεθνή έκθεση τουρισμού «32η Philoxenia 2016» η οποία πραγματοποιείται από τις 18 έως τις 20 Νοεμβρίου, στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.



Πρόκειται για τη Σύρο, τη Σαντορίνη, τη Μύκονο, την Άνδρο, την Τήνο, την Ίο, την Κύθνο, την Πάρο, την Αντίπαρο, τη Μήλο, την Αμοργό, την Ανάφη, τη Φολέγανδρο και τη Σέριφο από τις Κυκλάδες, καθώς επίσης τη Ρόδο, τη Σύμη, την Κω, την Πάτμο, τη Λέρο, την Κάρπαθο, τους Λειψούς και την Αστυπάλαια από τα Δωδεκάνησα.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, έχουν προγραμματιστεί επαγγελματικές συναντήσεις με επιχειρηματίες από τον τουριστικό κλάδο, ώστε τα νησιά που θα συμμετέχουν να έχουν την ευκαιρία να προβάλλουν το τουριστικό τους προϊόν και να συνάψουν νέες συμφωνίες.

H αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Μαριέτα Παπαβασιλείου δήλωσε σχετικά: «Στηρίζουμε ως Περιφέρεια τις ελληνικές τουριστικές εκθέσεις, όπως τη Philoxenia, που αποτελεί από τα σημαντικότερα τουριστικά γεγονότα στην Ελλάδα, συγκεντρώνοντας εκπροσώπους του τουρισμού από την ευρύτερη περιοχή της νοτιοανατολικής Μεσογείου.

Με την συμμετοχή σε εκθέσεις σαν και αυτή και με τις οργανωμένες προσπάθειες που καταβάλλουμε εφαρμόζοντας το Τριετές Στρατηγικό Πλάνο για την τουριστική προβολή και ανάπτυξη που σχεδιάσαμε με τον ΣΕΤΕ και την Marketing Greece, αποσκοπούμε στην ανάδειξη του ιδιαίτερου χαρακτήρα του κάθε νησιού ξεχωριστά και τη σύναψη συνεργασιών που θα καθιερώσουν το Νότιο Αιγαίο ως ένα πολυσχιδές, ποιοτικό, αυθεντικό τουριστικό προϊόν στη συνείδηση των εν δυνάμει επισκεπτών διεθνώς».

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *