ροή ειδήσεων

Εγκλωβίστηκαν 280 Έλληνες επισκέπτες στην Τουρκία! Σπεύδει ελληνικό πλοίο


Συνολικά 280 Έλληνες έχουν εγκλωβισθεί από τις 6 το απόγευμα στο Αϊβαλί της Τουρκίας μη μπορώντας να επιστρέψουν στη Μυτιλήνη, αφού το πλοίο "Αϊσέ Γκιουλ" με το οποίο θα ταξίδευαν, κατασχέθηκε λόγω χρεών στο Τουρκικό Δημόσιο.


Και οι 280 είχαν πάει έναντι εισιτηρίου μόλις έξι ευρώ σήμερα το πρωί στην τουρκική πόλη, για να ψωνίσουν από το παζάρι που διοργανώνεται εκεί κάθε Πέμπτη. Οι Έλληνες επισκέπτες ζήτησαν να επιβιβασθούν στα άλλα πλοία τα οποία θα έκαναν την ίδια ώρα δρομολόγια, αρνήθηκαν όμως να πληρώσουν εισιτήριο αφού όπως υποστήριξαν είχαν.


ΦΩΤΟ από το emprosnet



Για το Αϊβαλί ξεκίνησε περίπου στις 10 το βράδυ το πλοίο «Λέσβος» της εταιρείας TURYOL προκειμένου να παραλάβει και να μεταφέρει στη Μυτιλήνη συνολικά 280 Έλληνες που από τις 6 το απόγευμα εγκλωβίστηκαν στην τουρκική πόλη.

Μη μπορώντας να επιστρέψουν στη Μυτιλήνη αφού το πλοίο «Αϊσέ Γκιουλ» με το οποίο θα ταξίδευαν, όταν έφθασαν στο Τελωνείο ενημερώθηκαν πως κατασχέθηκε λόγω χρεών στο Τουρκικό Δημόσιο.

Το πλοίο "Αϊσέ Γκιουλ" που κατασχέθηκε ανήκει στην πλοιοκτήτρια εταιρεία της οικογένειας Ζαλέ που δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στη γραμμή Μυτιλήνη – Αϊβαλί. Στο παρελθόν η οικονομική τους δραστηριότητα είχε απασχολήσει και την Ελληνική δικαιοσύνη λόγω μεγάλων χρεών και προς το Ελληνικό δημόσιο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *