ροή ειδήσεων

"Κάτι Καλύτερο" από τον ΟΠΑΠ! Παίζουμε όλοι μαζί και ανακαινίζουμε 2 παιδιατρικά νοσοκομεία


Είσαι καλός στα quiz και μπορείς να εντοπίσεις με ευκολία τις διαφορές ανάμεσα σε 2 εικόνες; Μπορείς τότε να πάρεις μέρος στις δοκιμασίες της εφαρμογής "Κάτι Καλύτερο" και να βοηθήσεις να αυξηθεί το ποσό που θα διαθέσει ο ΟΠΑΠ για την ανακαίνιση των παιδιατρικών νοσοκομείων "Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού" και "Η Αγία Σοφία".


Η διαδικασία είναι απλή και μπορούμε όλοι μας διασκεδάζοντας να βοηθήσουμε να γίνει κάτι καλύτερο για τα παιδιά. Κατεβάζοντας τη δωρεάν εφαρμογή "Κάτι Καλύτερο" ή μπαίνοντας στη σελίδα www.katikalytero.gr και παίζοντας στις δοκιμασίες που ξεκλειδώνουν σταδιακά μέχρι τη διεξαγωγή του 34ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας συμβάλλεις στην αύξηση του ποσού που θα προσφέρει στα δύο μεγαλύτερα παιδιατρικά νοσοκομεία ο ΟΠΑΠ.

Στις διασκεδαστικές δοκιμασίες θα κληθείς να απαντήσεις σωστά σε ερωτήσεις, να βρεις τις διαφορές ανάμεσα σε εικόνες και να ξεπεράσεις εμπόδια, συγκεντρώνοντας ένα εικονικό ποσό που ο ΟΠΑΠ αυτόματα προσθέτει στο συνολικό ποσό που θα διαθέσει για την ανακαίνιση των παιδιατρικών νοσοκομείων "Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού" και "Η Αγία Σοφία".

Συγκεκριμένα, στη δοκιμασία JUMP απόφυγε τα εμπόδια και φτάσε στο τέρμα! Βρες τις διαφορές μεταξύ των δύο εικόνων στη δοκιμασία SPOT. Και για εσένα που τρέχεις υπάρχει η δοκιμασία RUN. Αν διανύσεις ένα μέρος της διαδρομής πρόκλησης, ο ΟΠΑΠ προσφέρει για σένα. Αν όμως την ολοκληρώσεις, τότε το ποσό της προσφοράς αυξάνεται ακόμα περισσότερο. Μην ξεχνάς ότι κάνοντας share την επίδοσή σου σε κάθε δοκιμασία, η συγκεκριμένη προσφορά του ΟΠΑΠ διπλασιάζεται. Μπορείς όμως να διπλασιάσεις την προσφορά του ΟΠΑΠ αν συμμετέχεις σε ομάδα ή αν φτιάξεις τη δική σου. Πώς; Κάνε facebook login και επίλεξε αν θέλεις να είσαι αρχηγός της δικής σου ομάδας ή μέλος μιας άλλης. Φτιάξε τη δική σου ομάδα, δώσε της το όνομα που θέλεις, μοιράσου τη με τους φίλους σου και στείλε μήνυμα να τους εμψυχώσεις. Αν όμως θες να μπεις σε μια ομάδα, απλά επιλέγεις την αγαπημένη σου ομάδα από τις κατηγορίες Προτεινόμενες, Κορυφαίες και Δημοφιλείς. Οι προκλήσεις σας περιμένουν. Εσύ, παίζεις, ο ΟΠΑΠ προσφέρει!

Και αν την ημέρα του 34ου Μαραθωνίου, στις 13 Νοεμβρίου, είσαι δρομέας, αν παρακολουθείς τον αγώνα από κοντά ή από το σπίτι σου, μπορείς να αυξήσεις ακόμα περισσότερο την προσφορά με ένα απλό check in! Ο ΟΠΑΠ μας προσκαλεί όλους για 3η συνεχόμενη χρονιά να αγκαλιάσουμε την ενέργεια και να προσφέρουμε όλοι μαζί "κάτι καλύτερο" για τα παιδιά.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *