ροή ειδήσεων

Αγριεύει η Κυβέρνηση! 4 σκληρά μέτρα αλλιώς έξοδος από τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα


Την προσπάθεια της έτσι ώστε στις... στάχτες της καμένης οικίας του Γιώργου Μπίκα
να μπουν οι σωστές “κολόνες” για τη δημιουργία ενός ελληνικού ποδοσφαίρου χωρίς τον “βούρκο” που έχει βυθιστεί, προσπαθεί να κάνει η Κυβέρνηση.

Ο Αλέξης Τσίπρας είχε σύσκεψη στο Μαξίμου -το απόγευμα της Πέμπτης- μαζί με τον υπουργό Δικαιοσύνης, Σταύρο Κοντονή....
, τον αναπληρωτή υπουργό, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, τον αναπληρωτή υπουργό αρμόδιο για θέματα Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα και φυσικά ο υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδη, εκεί όπου αποφασίστηκε να μπει το.. μαχαίρι στο κόκκαλο.

Ο υφυπουργός αθλητισμού ανακοίνωσε πως η αντιτρομοκρατική θα «τελειώσει» τις μαφιόζικες συμμορίες, καθώς και μια σειρά από ενέργειες για επιβολή της τάξης. "Καμία παράγκα, κανένα οργανωμένο σύστημα, δεν θα γίνει ανεκτό" είναι το μήνυμα που στέλνει η Κυβέρνηση, όπως δήλωσε ο Γιώργος Βασιλειάδης, μετά τη σύσκεψη.

«Για τα όσα συμβαίνουν στον χώρο του αθλητισμού, έγινε σήμερα μια σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό, τους αρμόδιους υπουργούς, τον πρωθυπουργό, τον υπουργό δημόσιας τάξης, για να συζητήσουμε τα φαινόμενα αυτά, στο πλαίσιο ότι το παρακράτος είναι πιο ισχυρό από την οργανωμένη πολιτεία.

Καμία παράγκα δεν μπορεί να γίνει ανεκτή από την ελληνική κυβέρνηση. Πρώτον, με εντολή του πρωθυπουργού, η αντιτρομοκρατική οργάνωση αναλαμβάνει τη διαλεύκανση των υποθέσεων.

Δεύτερον, από τη στιγμή που η ΕΠΟ θα αποφασίσει να ξεκινήσουν ξανά τα πρωταθλήματα, θα ελέγχονται πριν από την έναρξη κάθε αγώνα τα συστήματα ασφαλείας και αν δεν πληρούνται, τότε κανένα ματς δεν θα εκκινεί.

Τρίτον, αποφασίσαμε την ενεργοποίηση των διατάξεων του νόμου για την πρόκληση και προτροπής βίας από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Θα γίνει και αύριο συνάντηση με τους αρμόδιους φορείς.

Τέταρτον, η ελληνική κυβέρνηση θα προτείνει στην ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία την αυστηροποίηση του πλαισίου των ποινών, ώστε να ενταχθεί η μάχη για να επανέλθει η κανονικότητα στο ποδόσφαιρο. Το επόμενο διάστημα θα πάρουμε τις αναγκαίες πρωτοβουλίες και θα συναντήσουμε το σύνολο των ομάδων για την επόμενη του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Το επόμενο διάστημα θα πάρουμε όλες τις αναγκαίες πρωτοβουλίες, θα συναντηθούμε με το σύνολο των ομάδων για να προχωρήσουμε στην επόμενη ημέρα. Ο Αθλητισμός δεν είναι πόλεμος και δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτούμε μαφιόζικες συμμορίες να λειτουργούν σαν παρακράτος μέσα στη συντεταγμένη Πολιτεία. Μέχρι εδώ!", τόνισε στις δηλώσεις του ο κ. Βασιλειάδης.



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *