ροή ειδήσεων

Είχε το παιδί της στο ψυγείο για 9 μήνες γιατί δεν είχε χρήματα να το θάψει


«Ένιωθα τόσο ένοχη που δεν μπορούσα να κάνω στον γιο μου μια αξιοπρεπή κηδεία», λέει η Collette Sims Για εννέα μήνες το άψυxο κορμί του 35χρονου Paul Sims βρισκόταν στο ψυγείο του νεκροτομείου σε νοσοκομείο επειδή η μητέρα του δεν είχε χρήματα για να του κάνει μια αξιοπρεπή κηδεία.

Η Collette Sims εκτός από τον πόνο της που έχασε το παιδί της είχε να αντιμετωπίσει και τα έξοδα μιας κηδείας στα οποία δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει οικονομικά.

«Ενιωθα τόσο ένοχη που δεν μπορούσα να κάνω στον γιο μου μια αξιοπρεπή κηδεία. Είχε χαθεί κάθε ίχνους αξιοπρέπεια» λέει η γυναίκα και συνεχίζει: «Είχα πάρει τηλέφωνα σε έξι διαφορετικά γραφεία τελετών. Μου ζητούσαν από 4.500 -8.500 ευρώ. Ηταν κάτι που δεν μπορούσα να πληρώσω. Καμία μητέρα δεν περιμένει να θάψει το παιδί της. Είχα τον πόνο μου για το θάνατό του και παράλληλα αισθανόμουν ανήμπορη που το παιδί μου δεν μπορούσε να βρει γαλήνη».

«Μια απλή κηδεία στην Μεγάλη Βρετανία κοστίζει κοντά στις 4.500 ευρώ και η γυναίκα αυτή ήταν άπορη», λέει εκπρόσωπος της εκκλησίας που έμαθε για τον άτυχο Paul και μετά από 9 μήνες έγινε η κηδεία του. Τελικά τα έξοδα της κηδείας καλύφθηκαν από την εκκλησία και από δωρεές.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *