ροή ειδήσεων

Σοκάρει!! Ενα βίντεο για τις φόλες που συγκλονίζει


Με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό δηλητηρίασης του Πλούτο, φίλοι του σωματείου βλέποντας το βίντεο με τον Πλούτο να παλεύει για την ζωή του, αποφάσισαν να δράσουν δημοσιοποιώντας το πρόβλημα. Οι εθελοντές δραστηριοποιήθηκαν αμέσως και δημιούργησαν ένα σποτάκι με σκοπό να ευαισθητοποιήσουν όλους τους εμπλεκόμενους φορείς αλλά και τους πολίτες, ώστε να αλλάξουν στάσεις ζωής προς τα ζώα, για να βελτιωθεί η αντιμετώπιση παρόμοιων απαράδεκτων καταστάσεων.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Στάθη Νικολακόπουλο και το Media Lab του Δήμου Ηλιούπολης, Αττικής για την ηχογράφηση, τον Κωνσταντίνο Καψαλά και την εταιρία Cinegraph www.cinegraph.gr για το μοντάζ καθώς και την Αγγελική Παναγιωτοπούλου για τα κείμενα την εκφώνηση και την επιμέλεια του project.
Να τονίσουμε ότι η δημιουργία του σποτ έγινε ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ και η οποιαδήποτε μετάδοση του από τα ΜΜΕ δεν επιφέρει καμία οικονομική επιβάρυνση στο σωματείο μας.
Να ευχαριστήσουμε θερμά τους «Ράδιο Αρβύλα» που ενστερνίστηκαν αμέσως την προσπάθειά μας και την προέβαλαν με ιδιαίτερη ευαισθησία στην εκπομπή τους, καθώς και όλους τους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς που μεταδίνουν καθημερινά το μήνυμά μας.
Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε το κτηνιατρικό κέντρο Πιερίας για την παραχώρηση των videos, τους κηδεμόνες του Πλούτο που έδωσαν την έγκριση τους για την χρήση των videos καθώς και τον ίδιο τον Πλούτο που πάλεψε και βγήκε νικητής.
Θα θέλαμε επίσης να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμο Δίου-Ολύμπου που βρίσκεται δίπλα στα αδέσποτα και εφαρμόζει πρόγραμμα στείρωσης και περίθαλψης των αδέσποτων καθώς και το Αστυνομικό Τμήμα Λιτοχώρου που εκτός από τον απαράμιλλο επαγγελματισμό των αστυνομικών του, στέκεται αρωγός στον αγώνα μας με υπερβάλλοντα ζήλο.



Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Δράση Εθελοντών Δίου-Ολύμπου «ο Περίτας»




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *