ροή ειδήσεων

Γεωργαλλής: «Τώρα ξεκινούν τα δύσκολα»


ΟΙ ΡΟΔΙΤΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
Μεγάλη μάχη αναμένεται να δώσει ο Κολοσσός Ρόδου απέναντι στη Δόξα Λευκάδας, όπως τόνισε ο Γιάννης Γεωργαλλής. Οι «θαλασσί» θα τεθούν αντιμέτωποι με τους νεοφώτιστους στην Stoiximan.gr Basket League στο Βενετόκλειο, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής (19/11, 17.00), και θα πρέπει να παίξουν δυνατά και με έμφαση στην άμυνα και στα σαράντα λεπτά του ματς για να καταφέρουν να αναδειχθούν νικητές όπως εξήγησε ο 33χρονος γκαρντ/φόργουορντ μέσω του blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Όλα όσα έγραψε στο blog του:

«Γεια σας και πάλι, φίλοι μου. Την προηγούμενη αγωνιστική περάσαμε άλλο ένα δυνατό τεστ, αυτή τη φορά κόντρα στον Παναθηναϊκό Superfoods. Σε γενικές γραμμές σταθήκαμε καλά, αλλά σίγουρα θα μπορούσαμε να τα πάμε ακόμα καλύτερα. Πλέον, αυτό το παιχνίδι ανήκει στο παρελθόν, καθώς τώρα ξεκινούν τα δύσκολα για εμάς. Ακολουθούν δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια, από τα οποία θα πρέπει να πάρουμε το μάξιμουμ, ώστε να μην μπούμε σε περιπέτειες στη συνέχεια.

Το πρώτο είναι κόντρα στη Δόξα Λευκάδας. Πρόκειται για μια επικίνδυνη ομάδα που διαθέτει ένα ποιοτικό ρόστερ κι έναν έμπειρο προπονητή στον πάγκο της. Μπορεί να ανέβηκε την τελευταία στιγμή, αλλά έχει δείξει πως είναι απόλυτα έτοιμη, ενώ το χαρακτηριστικό της είναι πως παλεύει μέχρι το τελευταίο λεπτό, για αυτό θα είναι λάθος εάν επαναπαυτείς. Εμείς θα πρέπει να έχουμε την ενέργεια που συνηθίζουμε να βγάζουμε στα εντός έδρας παιχνίδια, προσέχοντας πάντα την άμυνά μας. Θα προσπαθήσουμε σταματήσουμε τα ατού της Δόξας, που έχει ειδικά στην περιφέρεια, και να μην επιτρέψουμε να βάλει εύκολα καλάθια.

Δυστυχώς, για άλλη μία αγωνιστική δεν έχουμε μαζί μας τον Χρήστο Σαλούστρο και όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια θα κάνουμε το καλύτερο για να καλύψουμε το κενό του. Ελπίζω ο κόσμος να έρθει και σε αυτό το ματς να μας στηρίξει, όπως είχε κάνει και στο παιχνίδι με τον Κόροιβο Αμαλιάδας, όπου και εκεί πήραμε άλλη μία πολύ σημαντική νίκη. Τα λέμε την επόμενη εβδομάδα, Γιάννης».

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *