ροή ειδήσεων

Τζόρνταν: «Η Ακρόπολη, η Ρόδος, και η... πρόκληση»!


Για τη σημαντική εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Κολοσσό στη Ρόδο, αλλά και για τις εντυπώσεις που έχει μέχρι στιγμής από την Ελλάδα, μίλησε ο Μόργκαν Τζόρνταν, ενώ αποκάλυψε και την μοναδική εμπειρία που έζησε.



Ο 25χρονος φόργουορντ/σέντερ της Κύμης αναφέρθηκε στο δυνατό και ωραίο παιχνίδι που θα γίνει με τον Κολοσσό στη Ρόδο το Σάββατο (26/11, 17:00), ενώ αποκάλυψε και την μοναδική εμπειρία που έζησε, όταν επισκέφθηκε την Ακρόπολη για πρώτη φορά.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ


«Η εμπειρία της Ακρόπολης, η Ρόδος και η πρόκληση

Αυτή ήταν μια πολύ καλή εβδομάδα για εμάς εδώ στην Χαλκίδα! Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο πήραμε την 3η μας νίκη στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας το Ρέθυμνο μέσα στην έδρα μας. Καταφέραμε να δείξουμε πολλά καλά πράγματα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά το σημαντικότερο ήταν ότι για το μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού παίξαμε εξαιρετική ομαδική άμυνα.


Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να κερδίσουμε αυτό το ματς για να διατηρηθούμε σε καλή θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Το Ρέθυμνο είναι μία από τις καλύτερες ομάδας της Basket League, αλλά εμείς δείξαμε μεγάλη αποφασιστικότητα και μεγάλη θέληση για την νίκη, καταφέρνοντας στο τέλος να επικρατήσουμε.

Τώρα έχω την ευκαιρία να επισκεφτώ ένα ακόμα μέρος της Ελλάδας, που έχω ακούσει ότι είναι πανέμορφο. Σήμερα λοιπόν πηγαίνουμε στην Ρόδο για να αντιμετωπίσουμε τον Κολοσσό. Αυτό το παιχνίδι είναι σίγουρα μεγάλη πρόκληση για εμάς. Ο Κολοσσός είναι μια ομάδα με ιστορία και είναι πάντα πολύ δυνατός μέσα στην έδρα του. Φέτος είναι πολύ ανταγωνιστικός και έχει ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα με εμάς στο πρωτάθλημα, 3 νίκες και 4 ήττες.

Εμείς δεν έχουμε κερδίσει ακόμα εκτός έδρας, καθώς χάσαμε στο τέλος την ευκαιρία να πάρουμε την νίκη απέναντι στο Λαύριο και στην Λευκάδα. Αυτό το ματς είναι σημαντικό και για τις δύο ομάδες, οπότε θεωρώ ότι θα γίνει πολύ δυνατό και ωραίο παιχνίδι. Τις τελευταίες εβδομάδες δείξαμε μεγάλη βελτίωση τόσο στις προπονήσεις, όσο και στους αγώνες και πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στην πρόκληση.

Η Ρόδος είναι το 2ο ιστορικό μέρος της Ελλάδας που θα επισκεφτώ αυτήν την εβδομάδα. Επισκέφτηκα επίσης την Αθήνα και είχα την ευκαιρία να ανέβω στην Ακρόπολη. Έχω επισκεφτεί και άλλα ιστορικά μέρη στην Ευρώπη, όπως την Ρώμη και την Πομπηία , αλλά έμεινα περισσότερο εντυπωσιασμένος με την Ακρόπολη. Η αρχιτεκτονική της ήταν απίστευτη και η θέα από την κορυφή ήταν πραγματικά ακατανίκητη. Ήταν μοναδική εμπειρία!».




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *