ροή ειδήσεων

Ρόδος: Άγνωστοι τσιμέντωσαν τις πόρτες σχολείου για να αφήσουν απ' έξω τους μαθητές


Χρειάστηκε η επέμβαση συνεργείων του Δήμου για να μπουν στο κτήριο καθηγητές και μαθητές
Δεν πίστευαν στα μάτια τους καθηγητές και μαθητές του Γυμνασίου Σορωνής το πρωί της Τετάρτης όταν είδαν ότι άγνωστοι είχαν χτίσει(!) και τσιμεντώσει τις πόρτες του κτιρίου, προκειμένου να αποτρέψουν την είσοδο στο σχολείο καθηγητών και γονέων!

Ο βανδαλισμός αυτός στο σχολικό συγκρότημα, δεν είναι ο μοναδικός, αφού το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί παρόμοια κρούσματα σε ώρες που το σχολείο παραμένει κλειστό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Ροδιακής, μόλις πριν από μερικές μέρες, άγνωστοι είχαν ξηλώνει τα καλώδια του internet στο σχολείο, προκαλώντας έτσι σοβαρές ζημιές.

Τελικά χρειάστηκε η επέμβαση συνεργείων του δήμου Ρόδου προκειμένου να καταφέρουν να ανοίξουν τις πόρτες σπάζοντας το τσιμέντο - ευτυχώς δεν είχε ακόμα στεγνώσει - κι έτσι το σχολείο λειτούργησε κανονικά.

Για το περιστατικό, έχει ενημερωθεί σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο προϊστάμενος δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του νομού Δωδεκανήσων, ο οποίος αναμένεται να ζητήσει από τις αρμόδιες αρχές την φύλαξη του σχολείου κυρίως τις νυχτερινές ώρες. Ταυτόχρονα, αναμένεται να ξεκινήσει και έρευνα από τις αστυνομικές αρχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *