ροή ειδήσεων

«Υγιεινά» τρόφιμα που όμως πρέπει να αποφεύγετε!


Είναι δημοφιλής η τάση που θέλει πολλούς ανθρώπους να αποφεύγουν τα τρόφιμα
που έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε κορεσμένα λίπη και σάκχαρα, όμως όπως αποδεικνύεται πολλές από τις «υγιεινές» επιλογές σας μπορεί να μην και τόσο υγιεινές...

Δείτε παρακάτω μερικά από αυτά τα «ύπουλα» τρόφιμα

1. Τα αναψυκτικά διαίτης

Όσοι βρίσκονται σε δίαιτα επιλέγουν συχνά αναψυκτικά χωρίς ζάχαρη. Η λιγότερη ζάχαρη μπορεί να είναι καλύτερη, αλλά αυτά τα αναψυκτικά συχνά περιέχουν τεχνητές γλυκαντικές ουσίες και συντηρητικά, οι οποίες μπορούν τελικά να προκαλέσουν αύξηση βάρους σώματος και λίπους.

2. Στιγμιαίες σούπες



Για τους λίγους ανθρώπους που εξακολουθούν να θεωρούν τις στιγμιαίες σούπες «υγιεινή» επιλογή, πρέπει να γνωρίζουν ότι συχνά περιέχουν πάνω από 20 γραμμάρια λίπους και πολλούς μεταποιημένους υδατάνθρακες.

3. Νερό καρύδας



Μπορεί το νερό της καρύδας να είναι πλούσιο σε κάλιο απαραίτητο για την καλή λειτουργία των μυών, έχει όμως και υψηλή περιεκτικότητα σε αλάτι και θερμίδες. Μελέτες έχουν δείξει πως το απλό νερό ενυδατώνει το ίδιο καλά το σώμα με το νερό καρύδας.

4. Σιρόπι βύνης



Πρόκειται για μία σκούρα καφέ, κολλώδη και παχύρρευστη γλυκαντική ουσία που παράγεται από το κριθάρι. Θερμίδες: 1 κουταλιά της σούπας - 60 θερμίδες.

5. Γάλα αμυγδάλου



Είναι μια άλλη μανία που έχει γίνει mainstream. Το πρόβλημα είναι ότι πολλοί άνθρωποι πίνουν γάλα αμυγδάλου όπως θα έκαναν με το κανονικό γάλα, για την πρωτεΐνη.

Ωστόσο, το γάλα αμυγδάλου περιέχει στην πραγματικότητα πολύ λίγο ποσοστό σε πραγματικά αμύγδαλα, επομένως τείνει να είναι χαμηλό σε πρωτεΐνες και ασβέστιο.

Επιπλέον, πολλές μάρκες έχουν προσθέσει ζάχαρη για να κάνουν την γεύση του γάλακτος αμυγδάλου καλύτερη.




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *