ροή ειδήσεων

Αναστέλλεται, αύριο Τρίτη, η λειτουργία των υπηρεσιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου


Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την τραγική υποστελέχωση των υπηρεσιών της

Παρά το γεγονός ότι, το περασμένο Σάββατο, στην εναρκτήρια τελετή του ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και τέως Υπουργός Εσωτερικών κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής εξήγγειλε την απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε προσλήψεις προσωπικού στους Δήμους και τις Περιφέρειες Νοτίου και Βορείου Αιγαίου, ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος υπέγραψε σήμερα, Δευτέρα , την απόφαση αναστολής λειτουργίας των υπηρεσιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, αύριο Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016.

Ο Περιφερειάρχης, προχώρησε στην εκτέλεση της, από 14ης Οκτωβρίου 2016, απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου με θέμα «Τα οξυμένα προβλήματα των εργαζομένων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου», δεδομένου του ότι με τον σημερινό αριθμό εργαζομένων, οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου δεν δύνανται να ανταποκριθούν ικανοποιητικά και με επάρκεια στις λειτουργίες που προβλέπονται εκ του καταστατικού τους ρόλου.


Τα κενά που έχουν καταγραφεί ανέρχονται στον αριθμό των 250 υπαλλήλων και οι αλλεπάλληλες επαφές του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Χατζημάρκου με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών, είχαν στόχο την κάλυψη του κατά το δυνατόν μεγαλύτερου αριθμού κενών θέσεων εργαζομένων.


Παράλληλα, στις επαφές του ο κ. Χατζημάρκος είχε θέσει μετ' επιτάσεως και την ανάγκη στελέχωσης των δήμων του Νοτίου Αιγαίου και κυρίως των μικρότερων νησιών, η υποστελέχωση των οποίων έχει αρνητικό αντίκτυπο και στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, καθώς η υλοποίηση ενός σημαντικού μέρους από το έργο της Περιφέρειας, περνά μέσα από τους δήμους.



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος15/11/16 20:30

    Κύριε Χατζημάρκο, αν ρωτήσεις πόσο ικανοποιημένος είναι ένας Ελλην πολίτης για τις υπηρεσίες που πληρώνει, θα ακούσεις τα χειρότερα λόγια, όχι μόνο τώρα με την κρίση και την έλλειψη προσωπικού, αλλά και πολύ πιο παλιά. Αιτήματά μου και επιστολές μου στο παρελθόν όχι μόνο δεν πραγματοποιήθηκαν, αλλά ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ πράγμα απαράδεκτο για μια χώρα μέλος της ΕΕ να απαξιώνει έτσι τους φορολογούμενους πολίτες. Κλείστε το λοιπόν το ρημάδι να τελειώνουμε αφού έτσι και αλλιώς δεν βλέπουμε φως!!
    Ορφανίδης Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *