ροή ειδήσεων

Αλβανικές Εφημερίδες: Πώς ο Παπαχελάς δεν «δυσκόλεψε» τον Ράμα και «νίκησε τους Έλληνες»

Οι αλβανικές εφημερίδες Κόχα Γιον και ΤΕΜΑ έγραψαν σκωπτικά για τη συνέντευξη Έντι Ράμα στον Αλέξη Παπαχελά και στον ΣΚΑΪ: «Τους νίκησε, τους νίκησε ο Ράμα τους Έλληνες».

Σε άρθρο που δημοσιεύουν ασκείται κριτική στον Αλέξη Παπαχελά ότι έκανε μια συνέντευξη «πλάτη» στον Έντι Ράμα, ότι δεν τον ρώτησε τίποτα «δύσκολο» και τον άφησε, τον Έντι Ράμα, να κάνει φιγούρα και να υποκρίνεται έναν πολιτικό άνδρα που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Οι αλβανικές εφημερίδες ΤΕΜΑ και Κόχα Γιον δημοσιεύουν άρθρο με τον προαναφερόμενο τίτλο, γραμμένο από τον συνεργάτη τους – πολιτικό αναλυτή Άντι Μπουσάτι.

«Δεν νομίζω ότι ο πρωθυπουργός Ράμα», αρχίζει το άρθρο του ο Μπουσάτι, «να έχει πάρει ποτέ στη ζωή του στην ιστοσελίδα στο Facebook τόσες θετικές κρίσεις και συγχαρητήρια, όσες έλαβε μετά τη συνέντευξη που έδωσε στον ελληνικό ΣΚΑΪ» και συνεχίζει:

«Πολλοί Αλβανοί του έγραφαν: «Μπράβο, σεβασμό σε σένα, τους νίκησες, βγήκε κάποιος που είπε την αλήθεια» κ.α.».

«Ο Ράμα που είδαμε, ήταν ο Ράμα στην τηλεοπτική οθόνη, που ικανοποίησε τους οπαδούς του. Δυστυχώς όμως», συνεχίζει, «αυτοί δεν είδαν τον πραγματικό Ράμα, είδαν μια κάλπικη εικόνα που ο πρωθυπουργός δημιουργεί για τον εαυτό του, έχοντας μια ξεκάθαρη στρατηγική, η οποία λειτουργεί απλά: Ο Ράμα πρώτος, προκαλεί με δηλώσεις τους δαίμονες του εθνικισμού και του φανατισμού που περισσεύουν στα Βαλκάνια».

«Στη συνέχεια, αφήνει για λίγο καιρό να φουντώσει η δημόσια εθνικιστική συζήτηση και στο τέλος, βγαίνει ο ίδιος και θέτει τέρμα σ΄ αυτήν, παίρνοντας για λογαριασμό του τη δάφνη της νίκης».

«Ο Έλληνας δημοσιογράφος», συνεχίζει ο Μπουσάτι, «δεν θα έπρεπε να αφήσει τον Ράμα να μιλάει για τέτοια θέματα, αλλά να του έκανε ορισμένες δύσκολες ερωτήσεις για τη διαφθορά στη χώρα, το οργανωμένο έγκλημα, την ινδική κάνναβη, την εξαγορά της ψήφου κ.α.».

«Εκεί ο Ράμα θα σκόνταφτε, ο κ. Παπαχελάς όμως δεν του έκανε τέτοιες ερωτήσεις και έχασε μια μεγάλη ευκαιρία.

Δυστυχώς, ο ενθουσιασμός των Αλβανών για τη συνέντευξη Ράμα ήταν μια αυταπάτη, διότι στον ΣΚΑΪ οι Αλβανοί δεν είδαν τον πραγματικό πρωθυπουργό τους, αλλά το σωσία του, που ο ίδιος ο Ράμα έφτιαξε για να ξεγελάσει τη Δύση».

Η παραπάνω κριτική σαφώς και δεν φαίνεται να απασχολεί τον Αλέξη Παπαχελά. Άφησε τον άνθρωπο να πει το «παραμύθι» του, δηλαδή τώρα εσείς τι θέλατε; Να τον φέρει σε δύσκολη θέση; Δεν τα κάνει ποτέ αυτά ο Αλέξης Παπαχελάς, είναι ευγενικός άνθρωπος.
tribune.gr




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *