ροή ειδήσεων

ΡΟΔΟΣ: ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΝΤΙΛΕΣ !


Ως γνωστό τα τελευταία χρόνια, γινόμαστε μάρτυρες μιας παρανοϊκής αντίληψης προσεγγίσεως κοινωνικών θεμάτων που καταντούν γελοία στην ώριμη σκέψη ενός μέσου σκεπτόμενου πολίτη.
Οι καθοδηγούμενες κραυγές ,και οι προειδοποιήσεις για ισλαμοποίηση της πατρίδας από την φανατικοθρησκευτική δεδομένη' της επικρατούσας, φαντάζουν τόσο λογικές σε μεγάλη μερίδα λαού.
Και ενώ οι κραυγές κι προειδοποιήσεις σέρνουν από την μύτη κάθε λογής πατριωτικά πουλιά, ξωπίσω ακολουθούν οι προφητείες που έρχονται να επιβεβαιώσουν τα κελεύσματα των ηχηρών νάκαρων της δογματικής παραδοξολογίας.
Αδιαμφισβήτητα δεδομένα που μπορούν να αντικρούσουν τους θρησκευτικούς εκφοβισμούς, και προειδοποιήσεις είναι μερικά απτά παραδείγματα που θα σας παραθέσω απ' την κοινωνία του νησιού μας .

Στην Ρόδο ζούμε περί τις 130.000 Ελληνικές ψυχές, υπάρχουν 5 τζαμιά, απ΄τα οποία τα ένα η δύο λειτουργούν κανονικά τις προβλεπόμενες ημέρες του έτους, βοούν δε ανάμεσα μας περί τις 3.000 μουσουλμάνοι, εναπομείναντες των κάποτε Οθωμανών εισβολέων, κατατάσσονται στον ελληνικό στρατό, συνυπάρχουν αρμονικά ανάμεσα μας χωρίς προβλήματα, και χαίρουν τα ίδια δημοκρατικά δικαιώματα και ελευθερίες, και όλα καλά.

Στο σημείο αυτό θέλω να επισημάνω ότι, στα χρόνια που ζώ στο νησί της Ρόδου, επίσης από όσο γνωρίζω απο εξιστορήσεις παλαιοτέρων, μετά απο 5 τζαμιά στο νησί δεν είδα η έμαθα ποτέ για Χριστιανό Έλληνα η εθνικό της πατρώας θρησκείας να μουσουλαμνοποιούντε, παρα μόνο κάποιες εξαιρέσεις με Ρωμηές που ασπάστηκαν την θρησκεία των μουσουλμάνων συζύγων τους, και αντίστροφα,, περιπτώσεις μετρημένες στα δάχτυλα θα έλεγα.Δεν τουρκέψαμε επειδή έχουμε τζαμιά!!

Όσο για τις μαντίλες που κάποιοι κενοί σχολιάζουν αρνητικά περισσότερα ►

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος2/11/16 16:03

    Πολύ καλό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/11/16 18:19

    Και που ειστε ακομα,στην Μεγκαβλη ετημαζουν ενα .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/11/16 18:54

    Ναι, μήπως θέλεις να ζητήσουμε και συγνώμη?

    Τι σκατά συκγρίνουμε εδώ, δεν κατάλαβα. Αυτές τι μαλακίες να πας να τις πεις σε αυτούς που βεβηλώνουν εκκλησίες μετατρέποντάς τες σε τζαμιά και καταστήματα και να πεις ένα μεγάλο ευχαριστώ που μέχρι τώρα δεν κάναμε και εμείς κάτι αντίστοιχο εδω στην Ελλάδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πόσοι αλβανοί ; πόσοι πακιστανοι; πόσοι αφρικανοί ;
    από τα 130000,πόσοι Έλληνες ; δεν βλέπεις ότι οι ξένοι αυξάνοντε ;
    είναι καλό αυτό ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος2/11/16 19:35

    εν έχει σημασία εβραϊκό χριστιανικό η οτιδήποτε φίλε ανώνυμε θέλω να σκεφτείς αν πήγαινες σε κάποια μουσουλμανικη χώρα να μείνω τη αντιμετώπιση θα είχες από τον κόσμο και πόσο μάλλον να εισουν σε 1 καθαρά μουσουλμανικη πανηγύρι - γιορτή με διαφορετικές αντιλήψεις οεοοοο ούτε στα παρασκήνια δεν θα προλαβενες να φτάσεις προσοπικη εμπειρία Αίγυπτος 2009 με θέμα το τατουάζ σταυρός στο χέρι μου ακόμα νομίζω με ψάχνουν να με λιθοβολισουν οπότε άστο σου λεω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κανε μια βόλτα μέχρι την Λέσβο,να δεις, τι ωραία περνάνε οι Έλληνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/11/16 18:41

      Για δες στον καθρέφτη ποιοι φταίνε που φτάσαμε ως εδώ και τα ξαναλέμε!!!!

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος3/11/16 10:01

    ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ .ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΙΣ ΜΑΝΤΗΛΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΜΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΒΡΩΜΙΑΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/11/16 18:39

      Το αντιχριστιανικό με το ανθελληνικό τώρα που κολλάει μπορείς να μου πείς;;;; Αφού οι Εβραιοχριστιανοί είναι ανθέλληνες από τα γεννοφάσκια τους. Το λένε και το διαλαλούν κάθε μέρα, το ψάλλουν και το γράφουν στα βιβλία τους. Η μήπως δεν το ξέρεις;;;;

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος3/11/16 18:34

    Όταν διαβάζει κανείς τα σχόλια των "μορφωμένων" Ελληναράδων που ξεπούλησαν την πατρίδα τους με τις λαμογιές και την φοροδιαφυγή, δεν είναι να απορείς πως ο ΟΗΕ υποβάθμισε το Ελλαδιστάν από "ανεπτυγμένο" σε "αναπτυσσόμενο" κράτος (!!!!!) μοναδικό φαινόμενο στην παγκόσμια ιστορία από ίδρυσης του!!!!!
    Φυσικά "ξεχνάνε" όλοι αυτοί οι της "Αρείας" φυλής των απογόνων των αρχαίων Ελλήνων (που τους θυμόμαστε μόνο όταν μας πιάνει ο οίστρος μας για ποδόσφαιρο και πανηγύρια και τους ξεχνάμε όταν πρέπει να πληρώσουμε τους φόρους μας) ότι παλιά το Σικάγο αν θυμάμαι καλά είχε απαγορεύσει δια νόμου την εγκατάσταση Ελλήνων που τους θεωρούσαν απεργοσπάστες και κακοποιά στοιχεία!!! Τώρα έχουμε γίνει περίγελος παγκοσμίως για τις λαμογιές, την φοροδιαφυγή και τα Greek statistics και παράδειγμα προς αποφυγή ακόμα και σε αφρικανικές χώρες για το πως καταφέραμε να καταστρέψουμε την χώρα μας. Και σαν να μην έφτανε αυτό, όταν "Βλέπουμε τον εαυτό μας στον καθρέφτη, βλέπουμε πάντα τον Μεγαλέξανδρο, ποτέ τον ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος3/11/16 18:37

    Ποιος είδε κράτος λιγοστό σ' όλη τη γη μοναδικό, εκατό να εξοδεύει και πενήντα να μαζεύει; Να τρέφει όλους τους αργούς, Να 'χει επτά Πρωθυπουργούς, ταμείο δίχως χρήματα και δόξης τόσα μνήματα; Να 'χει κλητήρες για φρουρά και να σε κλέβουν φανερά, κι ενώ αυτοί σε κλέβουνε τον κλέφτη να γυρεύουνε;
    Κλέφτες φτωχοί και άρχοντες με άμαξες και άτια, κλέφτες χωρίς μια πήχη γη και κλέφτες με παλάτια, ο ένας κλέβει όρνιθες και σκάφες για ψωμί ο άλλος το έθνος σύσσωμο για πλούτη και τιμή.
    Όλα σ' αυτή τη γη μασκαρευτήκαν ονείρατα, ελπίδες και σκοποί, οι μούρες μας μουτσούνες εγινήκαν δεν ξέρομε τι λέγεται ντροπή. Ο Έλληνας δυο δίκαια ασκεί πανελευθέρως, συνέρχεσθαί τε και ουρείν εις όποιο θέλει μέρος.
    Χαρά στους χασομέρηδες! χαρά στους αρλεκίνους! σκλάβος ξανάσκυψε ο ρωμιός και δασκαλοκρατιέται. Γι' αυτό το κράτος, που τιμά τα ξέστρωτα γαϊδούρια, σικτίρ στα χρόνια τα παλιά, σικτίρ και στα καινούργια!
    Και των σοφών οι λόγοι θαρρώ πως είναι ψώρα, πιστός εις ό,τι λέγει κανένας δεν εφάνη... αυτός ο πλάνος κόσμος και πάντοτε και τώρα, δεν κάνει ό,τι λέγει, δεν λέγει ό,τι κάνει.
    Σουλούπι, μπόι, μικρομεσαίο, ύφος του γόη, ψευτομοιραίο. Λίγο κατσούφης, λίγο γκρινιάρης, λίγο μαγκούφης, λίγο μουρντάρης. Σπαθί αντίληψη, μυαλό ξεφτέρι, κάτι μισόμαθε κι όλα τα ξέρει.
    Κι από προσπάππου κι από παππού συγχρόνως μπούφος και αλεπού. Και ψωμοτύρι και για καφέ το «δε βαριέσαι» κι «ωχ αδερφέ». Ωσάν πολίτης, σκυφτός ραγιάς σαν πιάσει πόστο: δερβέναγας.
    Θέλει ακόμα –κι αυτό είναι ωραίο– να παριστάνει τον ευρωπαίο. Στα δυο φορώντας τα πόδια που 'χει στο 'να λουστρίνι, στ' άλλο τσαρούχι. Δυστυχία σου, Ελλάς, με τα τέκνα που γεννάς! Ω Ελλάς, ηρώων χώρα τι γαϊδάρους βγάζεις τώρα;

    Γ. Σουρής

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *