ροή ειδήσεων

ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΤ/ΡΧΩΝ ΦΑΛΗΡΑΚΙΟΥ


Αναγνώστης: Αλλά και προς κάθε σύλλογο σε άλλη περιφέρεια του νησιού. Κύριοι είναι γνωστά σε όλους σας τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί μας και ειδικά αυτό της καθαριότητας στο οποίο η κάθε δημοτική αρχή μετά τον Καλλικράτη έδειξε απύθμενη ανεπάρκεια και ανευθυνότητα να το λύσει. Εγώ θα αναφερθώ στην περιοχή μου που ζω εδώ και 20 χρόνια και βλέπω την κατάσταση κάθε μέρα. Είναι άλλωστε και σε όλους σας οφθαλμοφανές το μεγάλο αυτό πρόβλημα των σκουπιδιών τα οποία συσσωρεύονται δίπλα στα πεζοδρόμια σε κεντρικούς και μη δρόμους της περιοχής μας δημιουργώντας αλγεινή εντύπωση στους τουρίστες αλλά και σε μας τους ίδιους. 
Δεν θα αναφερθώ στα άλλα μύρια προβλήματα όπως οι κολώνες φωτισμού, η έλλειψη κάδων απορριμμάτων και η ανευθυνότητα ιδιοκτητών οικοπέδων οι οποίοι έχουν μετατρέψει τα οικόπεδά τους σε χωματερές σε κοινή θέα μάλιστα. Προτείνω λοιπόν, την ερχόμενη τουριστική περίοδο, ο σύλλογός σας ή και οποιοσδήποτε άλλος σύλλογος ξενοδόχων, εστίασης ή ενοικιαζομένων δωματίων, να προσλάβετε έναν ή δύο οδοκαθαριστές οι οποίοι θα αναλάβουν σε καθημερινή βάση τον καθαρισμό όχι μόνο του κέντρου, αλλά και της ευρύτερης περιοχής του Φαληρακιού η οποία ομοιάζει τριτοκοσμική από τα σκουπίδια. 
Μην περιμένετε να ξαναγυρίσουν οι «εύποροι» τουρίστες αν δεν δουν μια κόσμια περιοχή και μην περιμένετε από την ανίκανη δημοτική αρχή να σας λύσει το πρόβλημα αυτό, καθώς δεκαετίες τώρα αδυνατεί να το λύσει!!! Δημιουργείστε εσείς μια υπηρεσία καθαριότητας η οποία θα ασχολείται και με την απομάκρυνση μπαζών ή άλλων αντικειμένων από κεντρικά τουριστικά σημεία καθώς και τον ευπρεπισμό του πρασίνου και του περιβάλλοντος! 
Υπάρχουν δυστυχώς καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που απ’ έξω έχουν μετατραπεί σε σκουπιδότοπους από τα άδεια χαρτόνια και κιβώτια και δεν ενδιαφέρονται για την γενική εικόνα της περιοχής! Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας. Το κόστος άλλωστε δεν νομίζω ότι θα ξεπερνά τα 15-20 Ευρώ ανά κατάστημα τον μήνα, άλλωστε θα βρουν δουλειά και κάποιοι από τους χιλιάδες άνεργους που έχει δυστυχώς η χώρα μας!! Το κράτος έχει αποτύχει παταγωδώς να μας προσφέρει τα στοιχειώδη για τα οποία πληρώνουμε φόρους ανελλιπώς κάθε μήνα! Κάντε κάτι μόνοι σας και μην κλαίτε την μοίρα σας πάνω από τα άδεια ταμεία σας!


Ορφανίδης Δ.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος15/11/16 09:26

    πρόταση στους καταστηματάρχες του Φαλιρακίου να κόψουν και καμιά απόδειξη για να πάρει και το κράτος χρήματα να τους κάνει έργα .Αμ έτσι γίνεται όχι μόνο κλέβουμε το κράτος και μετά ζητάμε βοήθεια από αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/11/16 00:26

    καποιοι απο τους καταστηματαρχες εχουν εκατομμυρια ευρω ας βάλουν αυτοί το ποσό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/12/16 00:54

    τα τσιγγανακια ξαπλωνουν στο πεζοδρομια για να τουσ δωσουν λεφτα οι ξενοι,κι αν τους πεις να μαζεψουν τα ποδια τους σε βριζουν χυδαια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *