ροή ειδήσεων

Προφυλακίστε ο τσιγγάνος που διέπραττε κλοπές σε κατοικίες στο νησί της Ρόδου


Το δρόμο για τις φυλακές της Κώ πήρε σήμερα ο τσιγγάνος που διέπραττε κλοπές σε κατοικίες στο νησί της Ρόδουμε ομόφωνη απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή .

Όπως είχε γράψει αποκλειστικά το 12vima,gr την Τετάρτη το βράδυ γύρω στις 9:30 ο ο δράστης μαζί με άλλους δύο εισήλθαν σε κατοικία που βρίσκετε στην οδό Γεωργίου Σεφέρη στην Κρεμαστή προκαλώντας και πολλές υλικές ζημιές . Αφού έκαναν το σπίτι φύλλο και φτερό άρπαξαν ότι βρήκαν μπροστά τους, ένα κινητό τηλέφωνο και ένα παιδικό κουμπαρά με 200 ευρώ. Βγαίνοντας από το σπίτι αντιλήφτηκαν την παρουσία των αστυνομικών του ΑΤ Ιαλυσού . Στην προσπάθεια τους να ξεφύγουν από την αστυνομία πέταξαν τα κλοπιμαία και άρχισαν να τρέχουν στα στενά της Κρεμαστής.

Οι αστυνομικοί μετά από καταδίωξη συνέλαβαν τον ένα και αναζητούνται οι άλλοι δύο .

Οι δράστες εδώ καιρό απασχολούσαν την αστυνομία διότι έχουν διαπράξει σειρά από κλοπές σε κατοικίες στην ευρύτερη περιοχή . Το αστυνομικό τμήμα της Ιαλυσού σύμφωνα με πληροφορίες παρακολουθούσε τους δράστες εδώ και αρκετό καιρό και μετά από μία συντονισμένη επιχείρηση τους συνέλαβαν επ αυτοφώρω . Οι ιδιοκτήτες της κατοικίας φανερά σοκαρισμένοι μιας και είναι η δεύτερη φορά που πέφτουν θύματα κλοπής κατέθεσαν μήνυση στο ΑΤ Ιαλυσού κατά των δραστών. Σίγουρα είναι μια μεγάλη επιτυχία του αστυνομικού τμήματος της Ιαλυσού

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *