ροή ειδήσεων

«Χάθηκε» ο… μισός δρόμος της παραλίας Κρεμαστής!

Το γράψαμε, και το ξαναγράψαμε! Ότι είναι θέμα τύχης που ένα μεγάλο κομμάτι του δρόμου στην παραλία της Κρεμαστής δεν έχει ακόμη καταρρεύσει! Ή, για ν΄ ακριβολογήσουμε, δεν έχει ακόμη «εξαφανιστεί» λόγω της διάβρωσης που παρατηρείται εδώ και πολλά χρόνια σ΄ όλη την περιοχή.


Αλλά, δυστυχώς, κανείς δεν νοιάζεται! Και τώρα, τα πράγματα έχουν αρχίσει να παίρνουν μια τραγική εικόνα, καθώς η κατάσταση, από την τελευταία κακοκαιρία, ξέφυγε πλέον από κάθε έλεγχο! Ο δρόμος έμεινε... «μισός», και το χειρότερο δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν το υπέδαφος του παραλιακού δρόμου αντέξει ακόμη κι ένα φορτηγό αυτοκίνητο. Αν ξυπνήσουμε ένα πρωί και δούμε κανένα αυτοκίνητο να... πλέει στην θάλασσα!


Φανερά απογοητευμένος και ο αγαπητός αναγνώστης μας, κ. Γιώργος Καταξενός, που πριν από μερικές ημέρες, μ΄ επιστολή του είχε επισημάνει αυτό, ακριβώς, το ενδεχόμενο. Και μάλιστα έσπευσε ν΄ αναρωτηθεί ποιος είναι τελικά εκείνος που έχει την ευθύνη για την τραγικότητα του δρόμου αλλά και την επικινδυνότητά του!

Το ίδιο ακριβώς επισημαίνει και τώρα! «Μια ακόμη κακοκαιρία και η διέλευση θα γίνεται με... βάρκα! Είναι ντροπή αυτή η κατάσταση που παρατηρείται. Κάντε κύριε Δήμαρχε μια επίσκεψη στην περιοχή, και σπεύσετε το συντομότερο δυνατό ν΄ αποκαταστήσετε τη ζημιά! Ο δρόμος αποτελεί για το νησί μας ντροπή. Μας εκθέτει! Είναι γνωστό ότι, ντόπιοι και ξένοι τουρίστες, μας σχολιάζουν αρνητικά, μας κοροϊδεύουν, μας ειρωνεύονται! Οι ξένοι έρχονται και ξανάρχονται και βλέπουν την ίδια (και χειρότερη) κατάσταση!


Μέχρι πότε κύριε δήμαρχε;», καταλήγει ο κ. Γιώργος Καταξενός.


Τις φωτογραφίες τις αφιερώνουμε με αγάπη σ΄ όλους εκείνους τους «αρμόδιους» που ελπίζουμε να μην νιώσουν τύψεις αν, ό μη γένοιτο, συμβεί κάποιο θλιβερό περιστατικό.
















http://topika-nea.gr





Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος1/12/16 08:49

    ο μισός δρόμος χάθηκε αλλά θα γίνει κάτι για να χαθεί ολόκληρος ο εργολάβος πουτα έφαγε και ο Νομάρχης που τον πλήρωσε;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *