ροή ειδήσεων

ΡΟΔΟΣ - Καζάνι που βράζει η δημοτική αρχή


Καζάνι έτοιμο να εκραγεί μοιάζει η δημοτική πλειοψηφία, η οποία αν και διανύει
μόλις τον τρίτο χρόνο της θητείας της δείχνει αδυναμία επίλυσης σημαντικών προβλημάτων του νησιού μας. Στην εσωστρέφεια προστέθηκε το τελευταίο χρονικό διάστημα και η φιλοδοξία μελών της δημοτικής αρχής να διεκδικήσουν τον δημαρχιακό θώκο του δήμου Ρόδου στις δημοτικές εκλογές του 2019.

Η εσωστρέφεια είναι εμφανής στο εσωτερικό της δημοτικής αρχής ,με τα μέλη της να αναλώνουν προσωπικές κόντρες που προκαλεί η αλληλοεπικάλυψη των αρμοδιοτήτων που έχουν και, οδηγεί στην έλλειψη συνεργασίας και συνεννόησης για την αντιμετώπιση των ζητημάτων που αφορούν την καθημερινότητα των πολιτών και την εικόνα του νησιού μας. Μάλιστα ορισμένοι υποστηρίζουν ότι, η ασυνεννοησία που επικρατεί οφείλεται και στην φιλοδοξία κάποιων πρωτοκλασάτων στελχών της δημοτικής αρχής να αυτοπροβάλλονται ως εν δυνάμει υποψήφιοι δήμαρχοι της Ρόδου.

Οι πρόεδροι και τα μέλη των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων της Ρόδου ,δεν κρύβουν πλέον την δυσαρέσκεια τους για την στάση που τηρούν αντιδήμαρχοι και εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι, οι οποίοι όχι μόνο έχουν να πατήσει το πόδι τους σε κάποια χωριά από την προεκλογική περίοδο, αλλά απαξιώνουν και να σηκώσουν το τηλέφωνο όταν προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί τους.

Σε καθημερινή βάση οι πρόεδροι και τα μέλη των τοπικών συμβουλίων γίνονται δέκτες παραπόνων από τους κατοίκους των χωριών τους για τα άλυτα προβλήματα της καθημερινότητας τα οποία σε δεν μπορούν να επιλύσουν λόγω της έλλειψης πόρων και αρμοδιοτήτων και της απροθυμίας των μελών της δημοτικής αρχής να συνδράμουν προς αυτή την κατεύθυνση.

Από την πλευρά τους οι αντιδήμαρχοι και οι εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι ρίχνουν ο ένας την ευθύνη στον άλλο για την αδυναμία επίλυσης των προβλημάτων, για ψηφοθηρικούς λόγους και όχι μόνο.

Πάντως με το κλείσιμο της φετινής τουριστικής σεζόν και τον απολογισμό που θα γίνει στο εσωτερικό της δημοτικής πλειοψηφίας για τα αποτελέσματα των πολιτικών που εφαρμόστηκαν σε διάφορους τομείς της καθημερινότητας και της λειτουργίας του νησιού μας δεν αποκλείεται να βγουν για τα καλά τα μαχαίρια στο δήμο Ρόδου. Εκτός από την καθαριότητα αιχμή του δόρατος αποτελεί η ΔΕΥΑΡ εξαιτίας των σοβαρών προβλημάτων που προκλήθηκαν κατά τη θερινή περίοδο και συνεχίζουν να ταλανίζουν τους πολίτες λόγω της ανομβρίας που επικρατεί , αλλά και η λειτουργία της Μεσαιωνικής Πόλης στο σύνολο της.

Όμως , όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος που έχει γνώση της όλης κατάστασης δεν θα επιτρέψει να συνεχιστεί η εσωστρέφεια στο εσωτερικό της δημοτικής αρχής και ήδη έχει ξεκινήσει να στέλνει τα δικά του μηνύματα στους εν δυνάμει υποψηφίους δημάρχους της Ρόδου και σε όσους προσπαθούν για δικούς τους λόγους να του τραβήξουν τα χαλί κάτω από τα πόδια του.

http://12vima.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Δήμαρχε, εσύ ο ίδιος τραβάς το χαλί κάτω από τα πόδια σου με τις επιλογές που έκανες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/11/16 21:58

    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΟΥΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΛΛΩΣΕΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΣ ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *