ροή ειδήσεων

Η νέα επιτυχία του Ροδίτη Καλλιτέχνη Μανώλη Βονάκη ! ΒΙΝΤΕΟ


Μανώλης Βονάκης: «το κάθε τραγούδι πρέπει να είναι ένα στολίδι που θα το προσφέρεις στον κόσμο και αυτός θα το φορέσει στη ψυχή του»

Ο νέος ταλαντούχος καλλιτέχνης από τη Ρόδο έρχεται να μας μαγέψει με ένα νέο τραγούδι που ήδη έχει αγαπηθεί πολύ από την κοινωνία της Ρόδου που στηρίζει τον Μανώλη Βονάκη σε κάθε του βήμα.

Το τραγούδι με τίτλο «Θα ΄μαι εκεί» ,σε μουσική του ίδιου του Μανώλη Βονάκη, σε στίχους του Αντρέα Γιωργίου και ενορχήστρωση του Λευτέρη Πουλιού κερδίζει τις εντυπώσεις και θετικά σχόλια στο διαδίκτυο , στα social media αλλά και στις εμφανίσεις του τραγουδιστή.



Δεν είναι το πρώτο τραγούδι του Μανώλη Βονάκη, είναι όμως η πρώτη του επαγγελματικά ηχογραφημένη δουλειά και του ευχόμαστε να ναι καλοτάξιδη. Ακούστε το τραγούδι:



O Μανώλης Βονάκης γεννήθηκε στις 10 Ιουνίου 1993 στη Ροδο από οπου και κατάγεται .Από πολύ μικρός φαινόταν ότι ο δρόμος που θα διάλεγε ήταν αυτος της μουσικής . Η αγάπη του για τα μουσικά όργανα και ιδιαίτερα για την κιθάρα δεν άργησε να φανεί. Σε ηλικία 7 χρονων ξεκίνησε τις σπουδές του στην κιθάρα που διήρκησαν 7 χρονια κάνοντας παράλληλα θεωρια της μουσικής. Στην ηλικία των 18 πηγαίνει στο Ρέθυμνο της Κρήτης για να σπουδάσει στο Παιδαγωγικο Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης , ενώ παράλληλα δουλευει σε διάφορα μαγαζιά της Κρήτης σημειώνοντας πολύ μεγάλη επιτυχία . Ασχολείται επαγγελματικά μέχρι σήμερα ,εχοντας δουλέψει σε πάρα πολλά μαγαζιά σε Αθήνα ,Ροδο ,Κρήτη . Εχει τραγουδήσει σε πολλά διαφορετικά μαγαζιά όπως ρακαδικα ,bars clubs και μπουζούκια πράγμα που τον βοηθάει στο να μαζεύει εμπειρίες .
Εκτός από την ερμηνεία των όμορφων τραγουδιών ο Μανώλης Βονακης συνθέτει μουσική και ορισμένες φορες και στίχους. .Η Μουσική για εκείνον δεν τελειώνει ποτέ και πουθενά .


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *