ροή ειδήσεων

Φορολογία εφοπλιστών: Ιδού η... Ρόδος για το νέο υπουργό Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή!


Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής μετά τον ανασχηματισμό κατεβαίνει στο λιμάνι...
και είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία τόσο για τον ίδιο, όσο και για την κυβέρνηση να αποδείξουν αν έχουν το πολιτικό σθένος να αποκαταστήσουν την φορολογική και κοινωνική αδικία σε βάρος του δοκιμαζόμενου ελληνικού λαού. Θα δεχθεί ο αγωνιστής Παναγιώτης Κουρουμπλής να συνεχιστεί η φορολογική ασυλία των Ελλήνων εφοπλιστών;


Θα τολμήσει να σπάσει το απόστημα της φορολογικής ασυλίας των εφοπλιστών;


Θα βάλει το δάκτυλο επί τον τύπο των ήλων, θα ορθώσει το ανάστημά του ή θα συνεχίσει κι αυτός στην ίδια υποτακτική λογική που κινήθηκαν οι προκάτοχοί του;

Από το Newsbomb.gr έχουμε επισημάνει πολλές φορές ότι ο κ. Κουρουμπλής είναι ένας γενναίος άνθρωπος που δεν μασάει τα λόγια του.

Πολλές φορές, ακόμα και όταν ήταν στέλεχος του ΠΑΣΟΚ είχε στηλιτεύσει τις μνημονιακές επιλογές του Γιώργου Παπανδρέου, ενώ δεν δίστασε να συγκρουστεί με το κόμμα του και να φύγει.

Σήμερα, είναι υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως ο ίδιος έχει παραδεχθεί σε δημόσιες τοποθετήσεις του δεν αισθάνεται υπερήφανος για σκληρές μνημονιακές επιλογές που γονατίζουν τους φτωχούς πολίτες.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Newsbomb.gr είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Με την πολιτική των μνημονίων, των περικοπών και των περιορισμών, δεν μπόρεσε η ελληνική οικονομία να δει άσπρη μέρα».


Θα πρέπει να γνωρίζει λοιπόν ο κ. Κουρουμπλής του οποίου η πορεία και το ήθος είναι γνωστά, πώς αναλαμβάνει ένα πολύ κρίσιμο πόστο, ένα υπουργείο που όλοι οι προηγούμενοι πολιτικοί έμπαιναν όρθιοι και έβγαιναν γονυπετείς, υπηρετώντας τα συμφέροντα του εφοπλιστικού λόμπι.

Ειλικρινά δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι ο άνθρωπος που από το 1974 συμμετέχει ενεργά στους αγώνες του φοιτητικού και λαϊκού κινήματος και επικέντρωσε την προσπάθειά του στην οργάνωση της κοινωνικής εξέγερσης των τυφλών με κεντρικά αιτήματα το δικαίωμα στη μόρφωση, την αξιοπρέπεια και την κατοχύρωση των κοινωνικών τους δικαιωμάτων, θα δεχθεί να παίξει το παιχνίδι της εφοπλιστικής κοινότητας.

Θα γνωρίζει βεβαίως ο κ. Κουρουμπλής τι συμβαίνει στο λιμάνι εδώ και δεκαετίες.

Θα γνωρίζει ότι οι Έλληνες εφοπλιστές εξακολουθούν ακόμα και τώρα, με αριστερή κυβέρνηση να απολαμβάνουν τα ίδια προνόμια που είχαν ακόμα και σε περιόδους που η χώρα ήταν στο γύψο...



Σύσσωμος ο ελληνικός λαός θα αναμένει τις δράσεις του κ. Κουρουμπλή.

Θα επιτρέψει ο νέος υπουργός να πετσοκόβονται οι μισθοί και οι συντάξεις των βιοπαλαιστών και των μεροκαματιάρηδων για να γλεντάνε οι εφοπλιστές στα prive party και να ανοίγουν σαμπάνιες στην υγειά των κορόιδων;

Μόνο μη μας πει ο κύριος υπουργός ότι δεν ξέρει πώς παίζεται το βρώμικο παιχνίδι.

Εμείς έχουμε στη διάθεσή του όλα τα στοιχεία.

Έχουμε δημοσιεύσει ακόμα και τις διαδρομές του βρώμικου χρήματος που διακινείται από τα συγκεκριμένα λόμπι

Τον πληροφορούμε δε, ότι η οργή του κόσμου για τους εφοπλιστές ξεχειλίζει και πολύ σύντομα θα πάρει τη μορφή χειμμάρου.

Περιμένουμε λοιπόν να δούμε αν υπάρχουν πολιτικοί με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην Πατρίδα και απέναντι στο Έθνος ή αν ισχύει η λαϊκή πεποίθηση ότι όλοι είναι ίδιοι.

Ιδού η Ρόδος κύριε Κουρουμπλή!


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *