ροή ειδήσεων

Βιάγκρα σε σπρέι: Το νέο φαρμακευτικό «θαύμα» ανυψώνει το ανδρικό... ηθικό σε δευτερόλεπτα


Η ανόρθωση του ανδρικού μορίου μετά τη λήψη του φαρμάκου από το στόμα μπορεί να διαρκέσει μιάμιση ώραΒιάγκρα σε σπρέι στόματος; Κι όμως! Επιστήμονες από την Ταιβάν τελειοποιούν στο εργαστήριο ένα σπρέι, το οποίο υπόσχεται θαύματα μέσα σε δευτερόλεπτα αφού κάνει ακριβώς αυτό που προσφέρει στους άνδρες το μπλε χάπι του έρωτα πολύ πιο γρήγορα.

Με το σπρέι αυτό, οι άνδρες που έχουν πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας, βλέπουν πως μέσα σε δευτερόλεπτα, το ηθικό τους εξυψώνεται και μάλιστα για αρκετή ώρα. Η ανόρθωση του ανδρικού μορίου μπορεί να διαρκέσει μιάμιση ώρα.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, το προϊόν αυτό μπορεί να φέρει την επανάσταση στη σεξουαλική ζωή εκατομμυρίων ανδρών ανά τον κόσμο που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας.

Το πολλά υποσχόμενο προϊόν αναμένεται να φθάσει στις προθήκες των φαρμακείων σε τρία χρόνια.

Οι εμπνευστές του είχαν την ιδέα να αναμείξουν σε υγρή μορφή την ουσία που εμπεριέχει το Βιάγκρα - την σιλδεναφίλη - το κύριο συστατικό του βιάγκρα - με την "προπυλενογλυκόλη", ένα άχρωμο σχεδόν διαυγές παχύρρευστο υγρό με ελαφρώς γλυκιά γεύση. Η "προπυλενογλυκόλη" χρησιμοποιείται και σαν συντηρητικό σε τρόφιμα και προϊόντα καπνού καθώς επίσης και ως κύριο συστατικό στο υγρό που χρησιμοποιείται στα ηλεκτρονικά τσιγάρα.

Οι επιστήμονες δοκίμασαν το σπρέι στόματος σε κουνέλια και διαπίστωσαν ότι τα αποτελέσματά του ήταν ...ορατά σε 78 δευτερόλεπτα.

"Οι ιστοί της γλώσσας και του στόματος μπορούν να απορροφήσουν άμεσα τα φάρμακα, πολύ πιο γρήγορα από ότι αν πέρναγαν απευθείας στο πεπτικό σύστημα", τονίζει ο καθηγητής Ντουγκ Σαλβάτζ, από την κλινική "The Leger" στο Ντόνκαστερ και προσθέτει: "Περίπου οι μισοί άνδρες άνω των 40 ετών πάσχουν από στυτική δυσλειτουργία ή ανικανότητα. Για το λόγο αυτό, ότι σκεύασμα είναι αποτελεσματικό για την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας είναι ιδιαίτερα χρήσιμο".

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *