ροή ειδήσεων

Σάλος στις ΗΠΑ:Το CNN έπαιζε επί μισή ώρα σκληρό πορνό!


Επί 30 λεπτά το βράδυ της Πέμπτης το αμερικανικό ειδησεογραφικό δίκτυο CNN
μετέδιδε σκληρό πορνό στις ψηφιακές συχνότητες των ανατολικών ακτών των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η είδηση που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του κόσμου, ήρθε στο φως μετά από αλλεπάλληλα tweets τηλεθεατών κυρίως από την περιοχή τους Βοστώνης που έκπληκτοι, ενώ περίμεναν να δουν την ταξιδιωτική εκπομπή “Anthony Bourdain’s Parts Unknown” βρέθηκαν μπροστά σε μια ταινία πορνό με πρωταγωνίστρια την τρανσέξουαλ Riley Quinn.

Υπεύθυνος βέβαια δεν είναι το CNN αλλά ο πάροχος δικτύου RCN που έχει αναλάβει να μεταδίδει τα προγράμματα των τηλεοπτικών δικτύων στις συγκεκριμένες περιοχές.

“Περιμένω να ξυπνήσουν αύριο στο RCN και να διαπιστώσουν ότι μεταδίδουν σκληρό πορνό στην συχνότητα του CNN” έγραψε ο χρήστης @Solikearose, ο οποίος λίγο πριν κλειδώσει τον λογαριασμό του πρόσθεσε σε άλλο σχόλιό του: “Υπάρχει κανένας στη Βοστώνη που βλέπει σκληρό πορνό στο κανάλι του RCN για το CNN;”

Τελικά η μετάδοση διακόπηκε μια ώρα αργότερα. Ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί αν το πορνό μεταδόθηκε από λάθος ή αν κάποιος σκοπίμως θέλησε να δημιουργήσει πρόβλημα. Το βασικό ερώτημα παραμένει, πώς ο πάροχος δικτύου επί τουλάχιστον μισή ώρα δεν είχε διαπιστώσει ότι δεν μεταδίδει το CNN. Τόσο το RCN όσο και το ειδησεογραφικό κανάλι δεν έχουν προβεί σε κάποιο σχόλιο.




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *