ροή ειδήσεων

H trivago βραβεύει τα καλύτερα ξενοδοχεία για το 2017 - Δύο στην Ρόδο


H trivago, η οποία ηγείται του ξενοδοχειακού metasearch παγκοσμίως, βραβεύει τα καλύτερα ξενοδοχεία για το 2017. Με τον τουρισμό να αποτελεί μια από τις σημαντικότερες βιομηχανίες της Ελλάδας, το επίπεδο προσφερόμενων επιλογών διαμονής μπορεί με ευκολία να χαρακτηριστεί ιδιαίτερα υψηλό. Για τον λόγο αυτό η trivago βραβεύει εκείνα τα καταλύματα που ξεχώρισαν καταφέρνοντας να ανεβάσουν τον πήχη ακόμη υψηλότερα, τόσο στο επίπεδο κατηγορίας του το καθένα, όσο και σε επίπεδο χώρας. Τα trivago Awards χωρίζονται σε οκτώ κατηγορίες στην κάθε μια εκ των οποίων βραβεύθηκαν δέκα ξενοδοχεία.

Τη συνολική κατάταξη ανά κατηγορία μπορείτε να τη δείτε εδώ.

Ο Johannes Thomas, Managing Director στην trivago δήλωσε: "Συγκεντρώνουμε και αναλύουμε περισσότερες από 175 εκατομμύρια κριτικές ξενοδοχείων από ιστοσελίδες ανά τον κόσμο. Αυτό μας δίνει σημαντική γνώση σχετικά με το ποιο ξενοδοχείο είναι ιδιαίτερα καλό και σε ποιο τομέα." Ενώ προσέθεσε: "Τα βραβεία της trivago αναγνωρίζουν τα καταλύματα εκείνα που προσφέρουν μια εξαιρετική εμπειρία διαμονής στους καλεσμένους τους και είμαστε περήφανοι και ιδιαίτερα χαρούμενοι που βραβεύουμε αυτά τα επιτεύγματά τους."



Οι βραβευμένοι

Κατηγορία Καλύτερο ξενοδοχείο 5 αστέρων

Το βραβείο στη συγκεκριμένη κατηγορία απονέμεται στο ξενοδοχείο Lindos Blu, που βρίσκεται στη Λίνδο, στο νησί των Ιπποτών, τη Ρόδο. Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο που υπόσχεται μαγευτική εμπειρία διαμονής και πληθώρα παροχών. Τη λίστα με τα δέκα ξενοδοχεία που βραβεύτηκαν στην εν λόγω κατηγορία μπορείτε να τη βρείτε εδώ.

Κατηγορία Καλύτερο ξενοδοχείο 4 αστέρων

Η πρώτη θέση αυτής της κατηγορίας καταλαμβάνεται από το Rocabella Mykonos Art Hotel & Spa, μια επιλογή διαμονής που χαρακτηρίζεται από ένα ιδιαίτερο και μοντέρνο concept φιλοξενίας. H συνολική κατάταξη των βραβευμένων είναι εδώ.

Κατηγορία Καλύτερο ξενοδοχείο 3 αστέρων

Στην κατηγορία αυτή ξεχώρισε το Eleonas Green Lodges, στον Ζαρό Κρήτης και πρόκειται για ένα γοητευτικό οικογενειακό ξενοδοχείο με όμορφα διακοσμημένους ξενώνες. Τα υπόλοιπα εννέα ξενοδοχεία που ολοκληρώνουν τα δέκα που βραβεύθηκαν μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Κατηγορία Καλύτερο εναλλακτικό κατάλυμα

Ως κορυφαίο στην κατηγορία που αφορά στα καλύτερα εναλλακτικά καταλύματα που συμπεριλαμβάνουν όλες τις επιλογές διαμονής πέραν των ξενοδοχείων, αναδείχθηκε το Casa Moazzo, που βρίσκεται στο Ρέθυμνο της Κρήτης. Στεγάζεται σ' ένα ανακαινισμένο νεοκλασικό κτίριο στην καρδιά της παλιάς πόλης και αποτελεί ένα κράμα παράδοσης και πολυτέλειας με εξαιρετική αισθητική. Οι υπόλοιποι βραβευμένοι της κατηγορίας είναι διαθέσιμοι εδώ.

Κατηγορία Καλύτερη Εξυπηρέτηση

Για την εξυπηρέτησή του ξεχώρισε το κατάλυμα Stelios Place, στη Σαντορίνη, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στην κατηγορία αυτή. Το καταλύματα που κατέλαβαν τις υπόλοιπες θέσεις της κατηγορίας βρίσκονται εδώ.

Κατηγορία Καλύτερο Πρωινό

Για το εξαιρετικό πρωινό του ξεχώρισε μεταξύ των καλυτέρων το Athenaeum Intercontinental στην Αθήνα, καταλαμβάνοντας την υψηλότερη θέση για την εμπειρία που προσφέρει κάθε πρωί της διαμονής όσων το επιλέγουν κατά τα ταξίδια τους στην Αθήνα. Τα υπόλοιπα ξενοδοχεία που βραβεύθηκαν για το πρωινό που προσφέρουν μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Κατηγορία Καλύτερο Δωμάτιο

Στη συγκεκριμένη κατηγορία διέπρεψε το Atrium Prestige Thalasso, στη Ρόδο, με δωμάτια υψηλής αισθητικής που μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμη και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. Τα εννέα ακόμη ξενοδοχεία που ξεχώρισαν βρίσκονται διαθέσιμα εδώ.

Κατηγορία Καλύτερη Σχέση Ποιότητας-Τιμής

Πέρα από τα υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης που προσφέρει και το ανέδειξαν πρώτο στην αντίστοιχη κατηγορία, το Stelios Place αποτελεί και την κορυφαία επιλογή διαμονής στη Σαντορίνη με την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής. Οι βραβευμένοι που ολοκληρώνουν την δεκάδα της κατηγορίας αυτής είναι εδώ.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *