ροή ειδήσεων

Καμπάνια ΕΟΤ- Ryanair για τη χειμερινή περίοδο


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται σημαντική διαφημιστική ενέργεια του ΕΟΤ
σε συνεργασία με την εταιρεία Ryanair, στο πλαίσιο του στρατηγικού επικοινωνιακoύ σχεδιασμού του υπουργείου Τουρισμού για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και την ενίσχυση της τουριστικής κίνησης στη χώρα μας κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου.

Η δράση αφορά σε CRM καμπάνια, που υλοποιείται μέσω αποστολής ενημερωτικών emails με προτάσεις για χαμηλούς ναύλους σε πτήσεις της εταιρείας από Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία και Πολωνία προς Ελλάδα.

Η απήχηση της υπολογίζεται να ανέλθει σε 21 εκατομμύρια μοναδικούς χρήστες.

Όπως δήλωσε ο γ.γ. του ΕΟΤ κ. Τρυφωνόπουλος: « Η επιλογή των αγορών έγινε στοχευμένα, δεδομένου ότι οι δύο πρώτες χώρες είναι παραδοσιακά οι μεγαλύτερες τουριστικές αγορές της Ελλάδας, ενώ η Πολωνία θεωρείται ανερχόμενη αγορά με ιδιαίτερη δυναμική ανάπτυξης».

Η προωθητική ενέργεια ξεκίνησε από 28 Σεπτεμβρίου, ενώ οι ταξιδιώτες μπορούν να κάνουν κράτηση και να πραγματοποιήσουν το ταξίδι τους στην Ελλάδα μέχρι τέλος Μαρτίου 2017.

Η καμπάνια περιλαμβάνει :
Την αποστολή ενημερωτικών emails σε όλους τους πελάτες Ryanair που περιλαμβάνονται στη βάση πελατών της εταιρείας στις τρεις παραπάνω χώρες. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες βάσεις δεδομένων στον ταξιδιωτικό κλάδο με περισσότερες από 35 εκατ. ηλεκτρονικές διευθύνσεις σε 31 χώρες.
Την παράλληλη προώθηση του νέου e-magazine του EOT “Greece On Air” http://magazine.greeceonair.com/ ,το οποίο προβάλλει σε 40 σελίδες τις ομορφιές της Ελλάδας με πλούσιο φωτογραφικό υλικό.
Την προβολή διαφημιστικών banners για Ελληνικούς προορισμούς στις ιστοσελίδες Ryanair των τριών χωρών.

INFO: Tην χειμερινή περίοδο η Ryanair προσεγγίζει τέσσερα αεροδρόμια της Ελλάδας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χανιά, Ρόδος)και τη θερινή περίοδο εννέα αεροδρόμια (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χανιά, Ρόδος, Κέρκυρα, Μύκονος, Σαντορίνη, Κεφαλονιά και Κως), εξυπηρετώντας 6,5 εκατ. επιβάτες ετησίως.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *