ροή ειδήσεων

SOS εκπέμπει η παραλία της Κρεμαστής!


φωτογραφίες που προκαλούν έντονο προβληματισμό

Είναι, πραγματικά, απίστευτη η αδιαφορία που επιδεικνύουν οι αρμόδιοι σε σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει εδώ και πολλά χρόνια η Κρεμαστή. Το πάλαι ποτέ «καμάρι» της Ρόδου, κυριολεκτικά «φυτοζωεί». Κανένα έργο υποδομής! Αλλά κι αυτά που υπήρχαν είναι, σχεδόν, "ετοιμόρροπα"!

Για παράδειγμα, σε λίγο δεν θα μπορούν οι κάτοικοι να περνούν από τους εσωτερικούς δρόμους του χωριού, από τις πολλές λακκούβες, ενώ κινδυνεύει σε μεγάλο βαθμό παραλία!


Κι αυτό, ακριβώς, επισημαίνει ο κ. Γιώργος Καταξενός, ο οποίος περνώντας από τον παραλιακό δρόμο της Κρεμαστής, φωτογράφισε πραγματικά απίστευτες καταστάσεις, ενώ διερωτήθηκε πότε τελικά θα ξεκινήσουν τα άκρως απαραίτητα έργα υποδομής που απαιτούνται, πριν η θάλασσα φτάσει στα σπίτια και στα παρακείμενα ξενοδοχεία. "Ήρθαν, είδαν και απήλθαν! Υποσχέθηκαν πως σύντομα θα ξεκινούσαν τα έργα, αλλά... "φωνή βοώντος"! Κι όμως, λύση υπάρχει! Και την είδαμε σε διάφορες περιοχές του κόσμου. Κυματοθραύστες, που όχι μόνο προστατεύουν την παραλία αλλά δημιουργούν και εκπληκτικές πλαζ"!


Και δεν έχει άδικο ο αγαπητός συντοπίτης μας! Από τύχη η Κρεμαστή εξακολουθεί να έχει παραλία! Όταν με το καλό περάσει ο χειμώνας, ας κάνουμε έναν απολογισμό να δούμε πόσος δρόμος θα έχει απομείνει! Δυστυχώς!..


Ύστερα, λοιπόν, απ΄ όλα αυτά, όταν οι αρμόδιοι απαντήσουν τι γίνεται με την γέφυρα της Κρεμαστής, ας απαντήσουν τι γίνεται και με την παραλία!..











































http://topika-nea.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *