ροή ειδήσεων

Βραβεύτηκαν από τη UNICEF δύο σχολεία της Ρόδου


Δύο σχολεία της Ρόδου, το ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ και το 5ο Δημοτικό Σχολείο Πόλεως Ρόδου, διακρίθηκαν στο διαγωνισμό «Βραβεία UNICEF 2016», με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού.

Το ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ έλαβε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία «Παραμύθι», στο οποίο πρωταγωνιστής ήταν ένα μικρό προσφυγόπουλο, ο Μπατάλ, που έφυγε από τη χώρα του, αφήνοντας πίσω ό,τι αγαπούσε.

Μέσα από την εκπληκτική ιστορία τους, οι μαθητές της περσινής Δ1 του ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, ανέδειξαν τον πόνο, το φόβο και το δράμα της προσφυγιάς μέσα από τα μάτια ενός μικρού παιδιού.


Το μήνυμα από τους μαθητές του ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ήταν ξεκάθαρο: «Όλα τα παιδιά ανεξαρτήτου χρώματος και θρησκείας, είναι παιδιά και χρήζουν αγάπης και προστασίας».
Το 5ο Δημοτικό Σχολείο πόλεως Ρόδου, έλαβε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία «Βιβλία – Εφημερίδες».

Σημειώνεται ότι η UNICEF τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού, απονέμει βραβεία σε εξέχουσες προσωπικότητες και φορείς που προωθούν τα δικαιώματα του παιδιού, αλλά και σε σχολεία στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος «Τα παιδιά γράφουν και ζωγραφίζουν τα δικαιώματά τους».

ερτ

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *