ροή ειδήσεων

Νίκος Γιάννου: Αυτό είναι το νέο του τραγούδι (video)


Ο Νίκος Γιάννου κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι - πάνω από 100.000 προβολές σε 3 μέρες


Πρόκειται για μια νέα καθαρόαιμη λαϊκή φωνή που ήρθε για να μείνει στις Αθηναϊκές πίστες. Ο τραγουδιστής κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι με τίτλο «Τα σκυλιά δεμένα», σε μουσική και στίχους Μπάμπη Μπουρνή.

Γεννημένος και μεγαλωμένος στη Ρόδο, ο Νίκος Γιάννου, κάνει τα πρώτα του βήματα για να κάνει πραγματικότητα τα όνειρά του στη δισκογραφία. Επί σειρά ετών, διατηρούσε ένα από τα καλύτερα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης στη Ρόδο, όπου συνεργάστηκε με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Η συνάντηση του με τον Λευτέρη Πανταζή αποδείχτηκε καρμική για εκείνον, γιατί εκτός της φιλία και την κουμπαριά με τον ίδιο αλλά και με την κόρη του Κωνσταντίνα, άνοιξαν νέοι ορίζοντες επαγγελματικά αφού εκτός από την προσωπική τους συνεργασία σε προηγούμενο τραγούδι (Σκότωσε με) του έκανε και την γνωριμία με τον χαρισματικό Χριστόδουλο Σιγανό.

Ο Νίκος Γιάννου, με χαρακτηριστική λαϊκή χροιά αποτελεί έναν πολλά υποσχόμενο νέο τραγουδιστή, τον οποίο, πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες, όπως η Πέγκυ Ζήνα, ο Βασίλης Καρράς, ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο Λευτέρης Πανταζής, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος, η Καίτη Γαρμπή, ο Θέμης Αδαμαντίδης, η Άντζελα Δημητρίου και άλλοι, έχουν εμπιστευτεί για να τους πλαισιώνει σε πολλές σημαντικές live συνεργασίες.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *