ροή ειδήσεων

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΥΜΕΡΟ 1 ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ! Δεν φαντάζεστε για τι πράγματα τον κατηγορούν


Η πηγή όλων των δεινών που έχουν βρει την Τουρκία αποκαλύπτεται μέσα από τις δηλώσεις Τούρκων αξιωματούχων.

Ο εκκεντρικός Δήμαρχος της Άγκυρας Μελίχ Γκιοκτσέκ κατηγορεί το κίνημα Γκιουλέν για την ήττα του γιου του Οσμάν στις εκλογές που έγιναν για την προεδρία του εμπορικού επιμελητηρίου της πόλης. Ο υιός Γκιοκτσέκ ηττήθηκε από τον Γκιουρσέλ Μπαράν στις 3 Δεκεμβρίου. Φυσικά δεν είναι ο μόνος καθώς κατά καιρούς πολλοί είναι οι Τούρκοι αξιωματούχοι που σπεύδουν να κατηγορήσουν τον Γκιουλέν για πράγματα που συμβαίνουν στην Τουρκία.



Στο μεταξύ ένας Τούρκος καθηγητής πολιτικών επιστημών στο πανεπιστήμιο του Σαγγάριου είπε ότι το κίνημα Γκιουλέν είναι υπεύθυνο για οτιδήποτε συμβαίνει στη χώρα συμπεριλαμβανομένων των αστραπών και των κεραυνών.

«Αν κάποιος έχει ατύχημα, ή αν κάποιος πυροβολήσει έναν αστυνομικό ή ακόμη και όταν πέφτει κεραυνός τότε υπεύθυνος είναι ο Γκιουλέν «, έγραψε ο καθηγητής Χαμζά Αλ στοTwitter.

Ο Νουρετίν Γιλντίζ αμφιλεγόμενος κληρικός και οπαδός του Ερντογάν απαίτησε φάτουα από τη Διεύθυνση Θρησκευτικών Υποθέσεων της Τουρκίας λέγοντας ότι πρέπει να εκτελούνται, να τους κόβουν τα άκρα και τα τους στέλνουν εξορία αντί να τους κρατούν στις φυλακές.

Ο δημοσιογράφος Τζεμίλ Μπαρλάς υποστηρικτής του Τούρκου προέδρου και σχολιαστής για το φιλο – κυβερνητικό κανάλι A Haber είπε ότι οι υποστηρικτές του Γκιουλέν πρέπει να πηγαίνουν σε στρατόπεδα κράτησης και να παίρνουν κουπόνια σίτισης.

Τα συμπεράσματα δικά σας.




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *