ροή ειδήσεων

Πλήρωσαν ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 1 ευρώ!


Με την άποψή ότι «1 ευρώ και πολύ τους είναι», Τρικαλινοί Μέλη του «Μετώπου Λαού», βρέθηκαν σήμερα το πρωί στην Δ.Ο.Υ. Τρικάλων και κατέβαλλαν …1 ευρώ ως …τέλη κυκλοφορίας 2017.

Η συμμετοχή στο κάλεσμα ήταν πενιχρή και προσήλθαν οι …συνήθεις ύποπτοι που προσέρχονται κάθε χρόνο για να καταθέσουν το 1 ευρώ με την κατάθεση δήλωσης με την οποία αρνούνται να πληρώσουν «για ένα χαράτσωμα των πολιτών αυθαίρετο, άδικο και αντισυνταγματικό που το έχουν πληρώσει δεκάδες φορές».


«Ο αγώνας είναι μαζικός, αφού γίνεται από κοινού με χιλιάδες άλλους Έλληνες από διάφορες πόλεις, επίμονος και δικαστικός (ανακοπές κ.λπ.) μέχρι την τελική δικαίωση, για την οποία ευελπιστούμε», αναφέρεται από πλευράς των διοργανωτών της κίνησης «1 ευρώ για τέλη κυκλοφορίας» και προστίθεται πως «Τα τέλη κυκλοφορίας που προεισπράττει και απειλεί με διπλασιασμό τους, η μνημονιόδουλη κυβέρνηση Τσίπρα, δεν πηγαίνουν για έργα ασφαλείας στους δρόμους κυκλοφορίας οχημάτων, αλλά είναι ακόμη ένα χαράτσι απέναντι σε πολίτες που δεν μπορούν να πληρώσουν άλλα χαράτσια. Τα Τέλη Κυκλοφορίας δεν είναι τέλος ανταποδοτικό (428/2005 απόφαση του Αρείου Πάγου), αλλά ένα ακόμη χαράτσι στις λυγισμένες πλάτες του λαού. Δεν έχουμε δεν πληρώνουμε. Αγωνιζόμαστε να καταργηθούν τα τέλη κυκλοφορίας και να δικαιωθούμε».

ΠΗΓΗ: TRIKALANEWS.GR




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *