ροή ειδήσεων

276 συμβάσεις για εργάτες, τεχνίτες, οδηγούς, φύλακες

Σε 276 ανέρχονται οι θέσεις εποχικού προσωπικού με συμβάσεις ορισμένου χρόνου ή μίσθωσης έργου.
Εξήντα οκτώ θέσεις αφορούν Δήμους, Δημοτικές Επιχειρήσεις, αλλά και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδας, όπου προκηρύχθηκαν πέντε θέσεις για Διοικητικούς, Λογιστικούς, Οικονομικούς και υπαλλήλους Πληροφορικής με καταληκτική ημερομηνία τις 19 Δεκεμβρίου.


Ο Δήμος Βριλησσίων θα καλύψει 15 θέσεις, εκ των οποίων επτά αφορούν εργάτες καθαριότητας, τρεις οδηγούς απορριμματοφόρων, δύο υδραυλικούς, δύο χειριστές μηχανημάτων και μία αφορά μηχανικό


Δεκαπέντε θέσεις θα καλύψει ο Δήμος Βριλησσίων, εκ των οποίων επτά αφορούν Εργάτες Καθαριότητας, τρεις Οδηγούς Απορριμματοφόρων, δύο Υδραυλικούς, δύο Χειριστές Μηχανημάτων και μία αφορά Μηχανολόγο Μηχανικό. Αιτήσεις θα υποβάλλονται έως τις 19 Δεκεμβρίου. Την ίδια ημερομηνία λήγει η προθεσμία για 14 Καθηγητές Φυσικής Αγωγής στο Νομικό Πρόσωπο «Σφήττος» του Δήμου Κρωπίας, για εννέα Εργάτες Καθαριότητας και Γενικών Καθηκόντων στον Δήμο Περιστερίου και επτά Καθηγητές καλλιτεχνικών ειδικοτήτων στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού. Αιτήσεις υποβάλλονται, επίσης, σε 13 δημοτικούς φορείς, εκ των οποίων ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, ο οποίος θα καλύψει τρεις θέσεις στις ειδικότητες Μάγειρα, Διοικητικού και Εργάτη με προθεσμία έως 15 του μηνός.

Οι υπόλοιπες προκηρύξεις αφορούν μία και δύο θέσεις για διάφορες ειδικότητες, όπως τεχνικό και εργατικό προσωπικό, παιδαγωγό, οδηγό, ηλεκτρολόγο, χειριστές μηχανημάτων και βοηθό νοσηλευτή. Πρόκειται για τους δήμους Αγίου Δημητρίου, Θηβαίων, Εορδαίας, Καρπενησίου, Ηλιούπολης, Καλαμαριάς, Σκοπέλου, Ηρακλείου και Πειραιώς. Οι καταληκτικές προθεσμίες εκτείνονται από τις 14 έως τις 21 Δεκεμβρίου.


Σε μουσεία
«Τρέχουν» οι προθεσμίες για αιτήσεις σε επτά διαγωνισμούς για συνολικά 31 θέσεις κυρίως προσωπικού φύλαξης αρχαιολογικών χώρων. Στις 14 Δεκεμβρίου λήγει η προθεσμία για δέκα θέσεις στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο και έναν Πολιτικό Μηχανικό στην ΕΦΑ Λέσβου, ενώ στις 15 για έντεκα θέσεις στην ΕΦΑ Κυκλάδων και τρεις στην ΕΦΑ Βοιωτίας. Τέλος χρόνου στις 19 του μηνός για τρεις θέσεις φυλάκων στην ΕΦΑ Κιλκίς, δύο στον Εβρο και μία στη Χίο.

Αιτήσεις δέχονται και τα Ελληνικά Ταχυδρομεία για δέκα θέσεις στην ειδικότητα ΔΕ Εσωτερικής Εκμετάλλευσης, από τις οποίες έξι στα καταστήματα Κυκλάδων, Δωδεκανήσου και Λέσβου με καταληκτική προθεσμία έως 16 Δεκεμβρίου, και τέσσερις στα καταστήματα Κορινθίας, Κεφαλληνίας και Λακωνίας με προθεσμία έως 15 Δεκεμβρίου. Με 13 συμβασιούχους επιστήμονες θα καλύψουν ερευνητικές ανάγκες τους τέσσερα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα σε Αθήνα και περιφέρεια και, συγκεκριμένα, τα Πανεπιστήμια: Κρήτης, Ιωαννίνων, Οικονομικό Αθηνών και Αριστοτέλειο Θεσσαλονίκης.

Στο μεταξύ, μόλις εγκρίθηκε απόφαση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Ευ. Αποστόλου, για τη δέσμευση ποσού ύψους 1.850.000 ευρώ για το έτος 2017 και 800.000 ευρώ για το 2018, προκειμένου να προβεί στη πρόσληψη 154 ατόμων εποχικού προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου οκτάμηνης διάρκειας για τα συγκεκριμένα έτη.




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *